Citata Drobės Tapybos Šiaurės Mergina Plakatas Kraštovaizdžio Peizažas Art Wall Print Skandinavijos Juoda Balta Medinis Tiltas Nuotrauką HD0017

€2.44

-45%

€4.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: išlaikyti foto rėmelis, šiaurės mediniai, paspauskite herbariumo, nu pagal skaičių, skandinavijos, plakatas sienos, turkis virtuvės sienos menas, nuotraukos derva medžio rėmas, kilimų sienos, dekoro šiaurės.

Pritaikyti

Jei norite tinkinti, prašome susisiekti su mumis, ačiū!

Produktą Rekomenduoja

Medžiaga Pic Parodyti

Produkto Instrukcijas

Produkto Pic Parodyti

Pastaba:

1.Kaip apšvietimo efektai,spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. 2.Dydis gal 1-5mm klaida, nes rankinis matavimas, rodo, dydis yra vaizdo tikrąjį dydį. 3.Taupydami jūsų laivybos išlaidų ir išvengti rėmo pažeistas pristatymas, ši drobė spausdinti tapyba yra be rėmelio ir neštuvų. 4.Daugiau stilių, ar kitas dydis, prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis bet kuriuo metu.

Tikrąjį Dydį Ips

Produkto Pakuotės Ips

Pristatymas Metodas

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą, pašto kodą ir telefono numerį visa tai yra teisinga!Paprastai prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, gavus pilną apmokėjimą.Kai kurios asmeninį užsakymą arba didmeninės užsakymą gali užtrukti šiek tiek ilgiau apdoroti. 2.Jei jums nereikia gauti yout tvarka, pristatymo laikas, prašome susisiekti su mumis pratęsti pristatymo laiką.Ir, jei norite gauti prekes kuo greičiau ir sumokėti daugiau gabenimo mokesčio, prašome susisiekti su mumis dėl EMS arba DHL. 3.Be to, paketas gali atidėti kai kurių svarbių festivalio dienas (pvz., Kinų naujieji Metai, Kalėdos ir Kinijos Nacionalinė Diena ar stichinė Nelaimė (pvz.: ugnikalnio sprogimo, tankus rūkas ir pan.).Taigi, prašome susisiekti su mumis, jei jūs negalite gauti elementą 60 dienų.

Atsiliepimai

Nepatenkinti 1.Mielas drauge, jei esate nepatenkinti šis sandoris dėl bet kokios priežasties (pvz.: klaidos dydis,klaidos spalva...), prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali nieko išspręsti, prašome suteikti mums galimybę ir mes stengiamės jums padėti. 2.Visi mūsų produktai buvo supakuotas geros būklės ir dukart tikrinamas prieš pristatymas.Jei prekę gavote, yra defektų, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes ją išspręsti, kol jūs patenkinti.Patenkintas 3.Jei jus tenkina tai apsipirkti, tai mūsų garbė, kad daro kažką gero jums.Dėkojame už jūsų apsipirkimas, prašome pateikti 5 žvaigždžių, pavyzdžiui, toliau veiksmus ir suderinti grožį kam nors kitam, labai ačiū, telaimina tave dievas!

DUK

Q: gal galite pasiūlyti dropshipping?

A: Taip, mes siūlome dropshipping.Neturiu jokios informacijos apie mus sklype.

Q: Kai aš gauti sklypą.

A: Apskritai yra apie 15-60days, išskyrus savaitgalį ir švenčių dienomis, Brazilija yra apie 90days.

Q: ar galėtumėte Pritaikyti?

A: Taip, jei jums reikia pritaikyti, prašome susisiekti su mumis, ačiū jums labai!

spaudinių technika Drobė Spaudiniai
Yra Protingas Prietaisas No
Paramos Bazės Drobė
Formos Stačiakampis
Modelio Numeris HD0017
Originalus No
Kaligrafijos ir tapybos tipas Purškiamojo Dažymo
Tipas Spausdinti mašina
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Stilius Modernus
Rėmelio režimu Neįrėminti
Dalykai Kraštovaizdžio
Technics Purškiamojo Dažymo
Rėmas be rėmo, tiesiog atspausdina nuotrauką
Medžiaga medvilnė+Poliesteris
Forma Vieną
Prekės Pavadinimas HAYONE
Dydis Galite Tinkinti

Panašūs produktai