Taktinis Kišenėje Organizatorius Vandeniui EDC Dėklas Nešiojamų Medžioklės Pack Įrankis Sportinis Krepšys

€2.95

-23%

€3.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juodos taktinės pack, multitool dėklas, medikas dėklas, kuiu medžioklės laimikiai, asmeninį automobilio sėdynės organizatorius, edc, iškelties dėklas, krepšys edc, edc įrankis, molle taktinis.

Savybės:

1, Pagamintas iš aukštos kokybės 800D nailono medžiagos su charakteristikas, aplinkos apsauga, atsparus vandeniui, dėvėti, atsparus, patvarus, plyšimui atsparus, galima skalbti.

2 dėkle yra tvirtas dvigubas užtrauktukas žmogiškas dizainas, kuris yra sklandžiai atidaryti ir audinio dėkle, kad jums patogiau naudoti.

3 dėkle yra kablys ir kilpa užtrauktuku dizainas, kuris gali klijuoti specialius elementus ant maišo parodyti savo asmenybę.

4 dėklas turi molle sistemos atgal į maišelį, kurį galima pakabinti diržas, liemenė, kuprinė nemokamai savo ranka, kai jums yra lauko veikla.

5 Multi-lygio dizaino, užtrauktukas su puikus derinys prieigos klasifikacija daugiau glaudžiai.

6 dėklas yra aukštos kokybės, saugos sagtis dizainas atgal su charakteristikas, aplinkos apsauga, ekologiška medžiaga, didelio stiprio mišinys sklandžiai, be pleišėjimo ir deformacijų.

7 sukurtas kaip taktinis molle krepšys, kuris gali būti naudojamas kaip maža EDC dėklas, taktinis molle dėklas, karinės dėklas, naudingumas mini dėklas, juosmens krepšys, įrankių dėklas ar taktinis juosmens pak.

8 dėklas yra puikus įrankis organizatorius EDC priedai, blykstės, raktai, monetos, medicinos prekės ir visa kita, ko reikia, lengvai pasiekiama.

9, Specialiai pagamintas, kempingas, žygiai, žvejyba ir kitos lauko sporto, kuris būtų puiki dovana lauko sporto entuziastai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:800D nailonas

Svoris:77g

Dydis:14x10x3.5cm/5.5×2.39×1.38"

Sporto Tipas:Kopimas Į Kalnus,Žvejyba,Dviračiais,Kempingas,Žygiai,Nuotykių,Kelionės

Tema:Sportas

Lytis:Vyrai,moterys,unisex

Savybės:Nešiojamų,patvarus,lighatweight,dėvėti, atsparus,vandeniui,plyšimui atsparus

Tipas:Juosmens Krepšys

Kuprinės Tipas:Softback

Pakuotė:

1x Srityje Įvairenybės Krepšys

Medžiaga Nailonas
Prekės Pavadinimas Aolikes
Kilmės KN(Kilmės)
Tipo sportas Medžioklė

Panašūs produktai