Baseinas Vakuuminiai Galvos Baseinas Šepetėliu Valyti po vandeniu Švaresnis Nuotekų Siurbimo Baseinas Mašina Valymo ir Priežiūros Priemonės

€31.98

-19%

€39.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baseinas priedai fuente, oro robotas, nuotekų, baseinas švaresnis palo, baseinas vakuuminis, cleaner padas, švarus baseinas, cleaner baseinas, filtras koi, pigūs tvenkinys dulkių siurblys.

Kaištiniai reguliuojamo kampo rankenos, pagamintos iš aukštos kokybės ABS medžiagos, nešiojamų sagtis rankenos dizainas, galima reguliuoti rankenos kampas pagal valymo poreikius, Tai yra patogu, ir ateina su vartotojui patogiu dizainu.

Integruotos projektavimo siurbimo ir valymo gali gilinti purvo baseinas, siūlės ir sugeria nešvarumus nuo šepetėliu, kad valyti būtų lengviau.

Dulkių rezervuaro, turi savo filtras sn.Kai ji valo purvo, purvo gali būti blokuojami, vandens talpykla, neleisti purvui iš čiulpti į vandens siurblys, dae įranga, ir nuimamas saugojimo bin dizainas, lengva valyti ir filtravimo siurbliu.

Oro išleidimo vožtuvus perteklius siurbimo ir įvertinta leisti alternatyvų judėjimą dėl baseino grindų ir išvengti streso, ant filtro siurblys ir acci dae baseinas liner.

Deluxe nailono šerių palei perimetrą ir apatinės dulkių.

Spalva:Balta + juoda

Medžiaga:ABS

Dydis:27cm*20cm

Pakuotės Turinys:

1 * Baseinas Vakuuminiai Vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai