Audio Switcher Stiprintuvas Garsiakalbis Jungiklis Konverteris 2 Input 1 Rezultatai (1-2 iš 2 Stiprintuvai Pora Garsiakalbių 1Amp 2 Poros Garsiakalbiai

€30.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hifi fet stiprintuvas, headphon amplifi, amplifi "bluetooth", garso jungiklis, selektorių garsiakalbis, audio switcher, įvesties selektorių, amplifi garso, garso įvesties selektorių, amplifi.

1. Standartinė Versija: 2.5 aikštėje 4N deguonies nemokamai vario viela

2. Patobulinta versija: Taivano importuojami monokristalo vario viela, sidabro padengtą

Dviejų kanalų stiprintuvas garsiakalbis, switcher, du ir vienas iš (arba vienas, o du iš)

Šis jungiklis naudoja mažos privalomų pareigybių

Funkcija aprašymas:

1. Dviejų kanalų stiprintuvai savo ruožtu pora garsiakalbiai; arba vieną dviejų kanalų stiprintuvą dvi poros garsiakalbių.Nereikia atjungti laidą, dažnai!Įranga PK yra daugiau tarp rankų!Naudoti sidabro lydinių kontaktiniai jungiklis, 2.5 aikštėje 4N deguonies nemokamai vario viela ar Taivano importuojami monokristalo vario, sidabro padengtą viela, gryno vario padengti mažas privalomas paštu.Vyresnysis entuziastai vertus, litavimo, puiki vertė! 2. Kaip garso/muzikos entuziastas, su tam tikru degimo amžiaus, jis yra bendras dviejų ar daugiau garsiakalbių, arba daugiau nei du stiprintuvai namuose.Siekiant subalansuoti HIFI ir AV, saldus ir greičio, tai yra ne taip, prijungti garsiakalbio kabelį, ir net paveikti nuotaiką ir klausytis muzikos. 3. Šis jungiklis yra pasyvus prietaisas, kuris yra paprastas ir neturi nerimauti dėl garso dažai.Pasirinktas dalis yra prilituotos rankiniu būdu, naudojant litavimo stotis. 4. Galite įrašyti ir uždaryti ar paversti dviejų ir išeina, ir kairiojo ir dešiniojo kanalo priežasčių yra visiškai atskirtos. 5. Naudoti aukštos įtampos sidabro lydinių kontaktiniai jungiklis, kontakto varža yra itin žemos, ir sidabro kontaktų relė iš OMRON 30A, yra panaši, pamatyti tilto nuotraukos.Populiarus požiūriu Errata: Sidabro, metalo, kad yra labai jautrūs oksidacijai, ypač jungiklio kontakto, kai didelių srovių temperatūra.Paprastai aukštos kokybės jungikliai arba relės, naudojamos civilių sidabro lydiniai, ir tai yra absoliučiai neįmanoma naudoti gryno sidabro.Mūsų relė OMRON tiekėjas patvirtina tai.Kitas būdas užpildyti azoto arba alyvai.

===================================================================================

3. Stiprintuvo Apsauga :

Korpuso medžiaga: gryna šlifuoto aliuminio korpuso.Jungiklis yra pasyvus prietaisas, kuri yra labai paprasta ir nereikia nerimauti dėl garso dažai.Pasirinktas dalis yra suvirintos rankomis, naudojant litavimo stotis.Galite įvesti vieną ar dvi, ar dera du ir vienas iš kairiojo ir dešiniojo kanalo priežasčių yra visiškai atskirtos.Naudojant 10A aukštos srovės sidabro lydinių kontaktiniai jungiklis, kontakto varža yra labai maža, kuris yra panašus į OMRON ' s 30A sidabro lydinių kontaktiniai relės, pamatyti tilto nuotraukos.Monokristalo vario versija jungiklis gali būti naujovinami iki 25A (25A ne-standartinės konfigūracijos).Jei jis yra naudojamas kaip du įėjimai ir vienas išėjimas (vienas tulžies pūslės, vienas akmuo ar du gallbladders), atkreipkite dėmesį, kad produkcijos stiprintuvo negali būti tuščias! !Prašome pasirinkti modelį su stiprintuvo apsauga, atkreipkite dėmesį! ! (Principas: stiprintuvo naudoja transformatoriaus išėjimo.Transformatorius priklauso induktyvumą, kategorijos ir turi laisvas charakteristika.Kai stiprintuvo praranda savo apkrova staiga operacijos metu, tai sukurs 3 iki 5 kartų B + įtampa tarp pirminės ir antrinės, tokių kaip 300B vieno tipo darbinė įtampa yra 400V, tada sukelta įtampa yra iki 2000V, tai gali sugriauti išėjimo transformatorius.Šiuo metu dauguma stiprintuvai yra apsaugoti, prašome pasikonsultuoti su įrangos gamintojas detalės, jei nesate tikri, ar stiprintuvo yra saugoma, dėl saugos priežasčių, Prašome pasirinkti modelį su stiprintuvo apsauga, ar ne įjunkite abu stiprintuvai tuo pačiu metu).

Maksimali Galia Vienam Kanalui NE GALIA
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Supo

Panašūs produktai