100vnt Ėriena, Avių Spenelių Pieno Gėrimas Spenelių Geltonos Minkštos Gumos Žindukas, Skirti Žindukų Pašarų Varžtas Sprite Kokso Butelį

€31.87

-22%

€40.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: spenelių gyvūnų, "coca, shaun avių, dildo gumos žindukas, purvinas sprite, koksas, koksas marškinėliai, ožkos, Avių, bžūp cola.

Produkto pavadinimas: Žinduolių silikono spenelių Medžiaga: aukštos kokybės plastiko, maisto kokybės silikono Spalva: True Image Naudojimas: Dauguma plastikinis buteliukas Naudojamas: kiaulės, šunys, katės, karvės, avys ir kiti žinduoliai Pakuotė: 100 vnt Pakuotė: 100 vnt Žinduolių Silikono Spenelių Funkcijų ėriukų įmova: 1.Specialiai sukurta spenelių šerti našlaičiais ėriukus.Ji yra formos, panaši į Mama Ewe 2.Į Plazdėjimas Vožtuvai leidžia oro srautas, panaikinti ėriukų pildymo su oro ir butelis griūva 3. Lengvai varžtus labiausiai buteliai, pavyzdžiui, sprite butelis, kokso butelį, ir tt 4. Taip pat tinkamas šerti šuniukas, lmsa ir kitų kūdikių gyvūnų.

Prašome išvalyti spenelių ir iškirpti skylutę ant spenelių prieš naudojant jį. .

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.restapa.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1.Parduodame kokybýs produktus!Mes turime griežtas patikrinimas prieš siųsdami jums,todėl prašome būti tikri, pirkti. 2.Jei nesate patenkintas, kai jūs gavau savo prekes,prašome grąžinti per 14 darbo dienų pakeisti arba grąžinti pinigus,prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. 3.Jei prekės su defektais, 1 mėnesį,mes atsiųsime jums naują, be jokių papildomų nemokamai,arba siūlo grąžinti po to, kai mes gavau brokuotą prekių. 4.Pažadame grąžinti visą arba piktintis, jei paketas buvo patvirtintas prarado. 5.Mes teikiame didmeninės prekybos,lašas laivybos,angent pirkimo.

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių po patvirtinkite priėmimą,mes duoti jums 5 žvaigždučių,taip pat.Mums reikia jūsų paramos ir eiti daryti daugiau, geriau,5 žvaigždučių yra didžiausia šlovė mūsų parduotuvėje,Ačiū jums labai!

Pakuotė 100VNT/DAUG
Prekės Pavadinimas labai ūkio
Ūkio Gyvūnai Tipas Avių
Tipas Ūkio Gyvūnai
Modelio Numeris GFS004
Medžiaga Guma
spalva raudona

Panašūs produktai