Moterims Megztiniai Ir Puloveriai 2018 Naujas Mados Tuščiaviduriai Iš Ilgomis Rankovėmis Megzti Megztinis Atsitiktinis Pagrindinis Megztinis Puloveriai Moterims

€8.98

-30%

€12.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siuvinėjimas, marškinėliai moterims, persipintos v-kaklo megztinis (puloveris), pečių viršus, palaidinė balta moteris, siuvinėjimo kimono, baltas megztinis kaklo megztinis, Peties Ilgis Šydas, v-kaklo megztinis džemperis su gobtuvu, jumpsuit violetinė, suknelė v kaklo megztiniai megztinis.

1.Atkreipkite dėmesį:išmatuokite klaidos per 1-3cm ( 0.39" - 1.18 ") yra normalu. 2.Mūsų dydis yra ne Standartinis RU/JAV/JK/ES dydžių, kaip jūs žinote, dydis gali skirtis tarp ženklų. 3.Būti įsitikinkite, kad jūs gaunate teisingą dydį, prašome kreiptis į mūsų dydžių lentelė aprašyme Prieš Perkant.Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis, kad mes galėtume suteikti jums keletą patarimų, ir padėti jums pasirinkti tinkamą dydį.Dėkojame už jūsų supratimą! 4. Ten gali būti spalva klaidą drabužiai, 1), nes skirtingų šviesos tarp vidaus ir lauko; 2) dėl kompiuterio monitoriaus differnt prekių ženklų.

Medžiaga Medvilnės
Apdaila NĖRA
Technics Kompiuterio Megzti
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Rankovės Stilius Reguliariai
Storis Plonas (Vasarą)
Apykaklės V-Kaklo
Lytis MOTERIS
Stilius Atsitiktinis
Modelio Numeris M0036
Uždaryti Tipas NĖRA
Elemento Tipas Puloveriai
Prekės Pavadinimas Monysa
Modelio Tipas Kietas
Medžiagos Sudėtis Mezgimo Medvilnės

Panašūs produktai