Dviračių Krepšelio Rankenos Raukčio Dviračių Carryings Turėtojas Dviračiu Dėklas Ciklo Dviračiais Priekiniai Bagažo Krepšys Didelis Pajėgumas

€11.90

-32%

€17.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys bicycl, vyrai fotoaparato kuprinė, pečių maišą, bicycl, auksas "gucci" bag, dviračių priedai bendrieji, cubrebotas ciclismo, didelis motociklas priedai, maišelis maišelis, kelių bikepacking.

Dviračių Krepšiai Didelės Talpos Vandeniui Dviračių Camel Bag Kalnų Dviračio Balno Kamieno Krepšiai Bagažą Vežėjas Dviračio Krepšys

Produkto Informacija Prekės: Dviračių Galinis Bagažinės Krepšys Dydis: apie 32*19*17cm Tūris: 10-20L (keičiamo dydžio) Spalva: Juoda Medžiaga: poliesteris audiniai, pakuotę Įeina: Krepšys, Dirželis per Petį Draugiškas Patarimas: Prašome nedėkite sunkių daiktų į šoninį krepšį .Dėl jojimo greičio ir svorio kritimo, kuris bus sukelti pernelyg didelio traukimo jėga, siuvimo siūlai iš šono maišelį, todėl gaminio pažeidimų.Jei jums atlikti sunkiųjų dalykų, o žirgais, rekomenduojama juos viduryje maišelį.Ačiū už supratimą!

Savybės:

Aukštos Kokybės

Pagamintas iš nusidėvėjimui atspari ir sustiprinta poliesterio audinys, patvarus ir atsparus vandeniui.

Didelės talpos

Vienas pagrindinių kišenėje, trys kišenės ir vieną butelį, maišelį, yra erdvus savo elementus, pvz., piniginę, mobilųjį telefoną, drabužius, mažas įrankis ir kt.

Saugos žirgais

Yra šviesą atspindinčios juostelės ant pagrindinio maišelį ir šoninės kišenės, siekiant pagerinti matomumą naktį jojimo.

Peties dirželis

Nuimamas peties diržas patogiai nešioti ir kasdien naudoti.

Patogu naudoti

Vilkti šoninių kišenių gali būti išplėsta, daugiau vietos poreikius.Stilingas ir klasikinės formos užtrauktukas dizainas gali padaryti, kad maišelis gali būti visiškai atidaryti ir yra patogus jums prekes iš maišo.

3 funkcija Dviračio Bagažinės Krepšys
4 funkcija Dviračių Bagažą Vežėjas
2 funkcija Dviračio Balno Krepšį
Funkcija Rainproof
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Dviračio Krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 5 dviračio bagažo krepšys
Funkcija 1 Kalnų Dviratis, Vežančių

Panašūs produktai