Lange Atspalvis SUNICE 50cmx400cm Auto Automobilis Namų Tonavimas 80%vlt Chameleonas UV Atmetimo Nano Keramikos Plėvelės, Apsauga nuo Saulės Automobilio Lipdukas

€20.54

-5%

€21.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aquaprint, filmas smart, parašas, langų plėvelė, "opel zafira tourer c, nano purkštukai virusas, variklio galva skoda, keramikos atspalviu, dirbtinis moss rock, žirklių, automobilių atspalviu langą.

Produkto Kriterijai: Produkto Pavadinimas:Nano Keramikos Atspalviu Medžiaga :PET Spalva : Chameleonas Dydis: 50 cm(20")x400cm(157") Matomos Šviesos pralaidumas: VLT 80% IR Atmetimo priežastys: 86% UV Atmestas: 99% Pakuotė: 1pc Pastaba: 1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 2-3cm nuokrypis. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.Produktų nuotraukos: Shippment laivybos laikas yra apie 5-7 DARBO DIENŲ FedEx arba UPS ir kt.oro express, mes neturime garantija pristatymas į visus tarptautinių siuntų, nes kiekviena šalis gali turėti skirtingą tvarkaraštį užsakymą kliringo, kuri gali trukti ilgiau / trumpiau laiko patikrinti jūsų produktus.Mokėjimas 1. Mes priimame įvairius mokėjimo būdus.Beveik kiekvieno stiliaus kreditinės kortelės, PayPal, banko pavedimu ir kt. 2. Prašome sumokėti per tris dienas nuo užsakymą. 3. Jūsų mokėjimas bus išleistas tik po to, kai jūs patvirtinate, pristatymas.Muitinės Paslaugos 1. Jei turite kokių nors problemų su prekėmis, prašome susisiekti su mumis prieš atostogas neigiamų atsiliepimų.Mes stengiamės spręsti problemą, ir duoti jums tinkamą sprendimą. 2. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 3. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome mus palieka teigiamų atsiliepimų. 4. Nesivaržykite siųsti savo klausimus, pasiteirauti apie produkto mums.Mes pasistengsime atsakyti jums per vieną darbo dieną. 5. Mes tikimės, kad išgirsti iš jūsų laiškų.Katalogas bus išsiųsta jums, jei jums reikia.

Elemento Plotis 50cm
Storis 2mil=0,05 mm
Modelio Pavadinimas Lange Atspalvis
Pozicija Šoninis Stiklas
Medžiagos Tipas pet
Šilumos Izoliacijos Rodiklis 80%-100%
pastaba Kiti dydžiai gali būti pritaikytas.
Matomos Šviesos Pralaidumas VLT 80%
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Spalvos Pavadinimas Chameleonas
Elemento Tipas Langų Folijos & Apsaugos Nuo Saulės
Garantija 5 Metai
Dydis 50cm(20")x400cm(157")
UV Atmetimo 99%
Prekės Pavadinimas SUNICE
Kilmės Kinija
Langų Folijos Tipas Šoninio Lango Apsaugos Nuo Saulės
Elemento Ilgio 400cm
Ultravioletinių Spindulių Blokavimo Lygis 80%-100%
Infraraudonųjų Spindulių Atmetimo 86%
Elemento Aukštis 1inch
Prekės Svoris 0.3kg
Pralaidumas 80%-100%
Specialios Funkcijos 99% Anti-UV

Panašūs produktai