SPEERISE Moterys Vidurio Liemens Sijonas Seksualus Spandex-line Sijonai Ruožas Kelio Šokių Trumpas Mini Sijonas Klubas Dėvėti-line Virš Kelio

€14.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krūties silikono forma, unitard, spandex unitard, rankovių unitard, vyrai unitard, speerise moterims, unitard moterims, šokių unitard, speerise unitard, baleto unitard.

1. Lycra Spandex, minkšta ir kvėpuojanti medžiaga.

2. Audinys turi Puikų ruožas

3. Puikus spektaklis,kostiumai ir komandas.Clubwear, ji suteikia jums lankstumo, jums reikia; pora su šokių viršūnes klasės ar spektakliai ir komandas.

Tai puikus punktas yra dalis mūsų, Komanda Pagrindai, pelnęs pasirinkimas šokių, costuming ir komanda nudžiuginti.Minkštos, kvėpuojantis audinys turi puikų ruožas vertė kainą.

4 canl taip pat galima plaukti . 1) EPS ir ePacket : 5-10day 2) Kinija Paštu Oro Paštas: 10-25days 3)CNE Express arba SF-EXPRESS 5-12 dienų 4)UPS, DHL, "FedEx": nuo 3 iki 5 darbo dienas 5) Kinija Express yra garantuojamas nuo 3 iki 5 dienų pristatymas.Pažadame 100% Grąžinimo ar Keitimo 48 valandas, susisiekite su mumis pirmąjį greitai ir patenkinamai išspręsti.Prašome patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva, stilius) atidžiai prieš jums nuspręsti, vieta ir tvarka.Visi užsakymai yra tvarkomi pagal jūsų užsakymo patvirtinimo, ir mes stengiamės viską, siekiant patenkinti visų klientų.Mes galime garantuoti tik kokybiškas prekes bus pristatytos.Pristatymo laikas priklauso nuo 7working dienas iki 30 darbo dienų įvairius elementus ir skirtingų regionų.Mes esame gamintojas ir didmeninės prekybos, taip pat retailor, priimti užsakymą padaryti.Sveiki potencialiems klientams ir verslo partneriams susisiekti su mumis.

Talėja Natūralus
Apdaila NĖRA
puikus veiklos,kostiumai ir komandas. Clubwear, Plaukti.
Prekės Pavadinimas speerise
Siluetas A-LINE
Medžiaga 80%Nailono, 20%Spandex
Stilius Sexy & Klubas
Modelio Numeris ds32
Modelio Tipas Kietas
Lytis MOTERIS
Spalvos juoda ir mėlyna
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini

Panašūs produktai