Saldus Moterys Juoda petnešėlėmis Plissified trumparankoviai Kelnių Diržą, Sijonai, Aukštos Juosmens Mini Mokyklos Roko Plius Dydis Xxl

€11.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ilgas sijonas žiemą, sijonai suspender, denin, kelnių pledas sijonas, atviro šakumo kelnių, gothic punk sijonas, punk rock, roko sijonas, sijonas xxl, trumpas sijonas vasaros.

sveiki!sveiki atvykę į mūsų atmintį!

kokybė yra pirmasis, su geriausias paslaugas.klientai yra mūsų draugai.

mados dizaino, 100% visiškai naujas, aukštos kokybės!

medžiaga: Medvilnė + Poliesteris

spalva: nuotrauką parodyti

stil: atsitiktinis

dydis : S M L XL XXL

jis yra 2 - 3% skirtumas rankinis matavimas.

prašome patikrinti, matavimo atidžiai prieš jums pirkti prekę.

1 colis = 2,54 cm

atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtinas, nes šviesos ir ekrane.

ką jūs gaunate:

1 X Moterų Rock

vorschau :

tarptautinės pirkėjų atkreipkite dėmesį:

importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne straipsnis, kainų ar pristatymo išlaidos.šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.

Bitte patikrinti su savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų prieš siūlymą / pirkti.

atsarginės dalys yra siunčiami pirkėjo ebay pristatymo adresą tik, todėl prašome patvirtinti savo adresą, ebay, prieš mokėdami per paypal.

bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai kurjerio paslaugų ir vietos muitinės ir (arba) muitai.jei nenorite gauti jūsų prekė laiku.

prašome susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.dėkojame už jūsų supratimą.

Pristatymas metodas:

dalys china post tai užtruks 15 - 25 darbo dienas nuo išsiuntimo dienos.

sudedamosios dalys pagal usps mums, visiškai saugus!kiekvienos pakuotės sekimo numerį .tai užtruks 7 iki 12 darbo dienas nuo išsiuntimo dienos.

mes taip pat tiekimo su dhl, ups, ems express pristatymas, bet jūs turite mokėti daugiau pinigų express pristatymas.jei jums reikia skubaus pristatymo paslaugos, prašome susisiekti su mumis prieš jūsų telefono tarptautinis skubus pristatymas, skubus pristatymas paslauga, jei jums reikia, prašome atkreipti dėmesį į savo telefoną, jei jūsų mokėjimą.

shiping laikas:

visi komponentai yra parašyta, kad jums per 3 darbo dienas (dienų) nuo pirmadienio iki penktadienio) mokėjimas puslapyje pardavėjo išbraukiamas

GYVENIMO SAUGOMOS

tarptautinės paketą, trunka apie 15-20 dienų, kad laivas į tikslą; po praeities laivybos statistikos ataskaitos, žemyn, čia yra atvykimo laikas vykdymo lentelė, kai kurios šalys tik pirkėjai nuoroda.

mes priimame tik mokėjimo paypal.prašome įsitikinkite, kad turite galiojantį / patvirtinta paypal sąskaitą iki siūlymo

visi paypal mokėjimai turi būti patvirtinta (shipping ir billing adresai turi sutapti) sumą sumokėti reikia per 7 dienas nuo aukciono pabaigos

mokėjimo automaticcally diskusijos yra atviros, jei visas mokėjimas yra ne po 14 dienų po aukciono.

grįžti per 14 dienų po to, kai pirkėjas gauna straipsnis. (išskyrus įsivaizduojamą žalą ar misusage). 100% pinigų grąžinimo garantija.

kiekvienas gaminys testuotas 100% iki pristatymo.jei straipsnis pralaužė tvarkymo porto, pirkėjas turi iki 14 dienų nuo gavimo datos

mainų naujas.visos laivybos mokesčius už grąžinamas prekes turi būti apmoka pirkėjas, prašome susisiekti su mumis dėl grįžimo adresas

Mes palikome teigiamų atsiliepimų juos gavęs mokėjimą.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, teigiamų atsiliepimų ir 5 punktuose DSR yra labai vertinama.

prašome leiskite mums žinoti, prieš imdamasi bet kokių neigiamų atsiliepimų arba 1 taškai, 2 punkte mažai dsr arba atidaryti ginčus dėl "paypal" ir "ebay", prašome pateikti mums galimybę išspręsti visas problemas, ir mes stengiamės patenkinti savo poreikius.

jei klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, yra pardavėjas klausimus, mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus, kaip soo n, kaip įmanoma, nes didelės apimties, kasdien gaunamus el. laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes galime negali savo elektroninio pašto adresą atsakyti nedelsiant.prašome leisti 1-2 darbo dienas mums atsakyti.

Spa -20 -17 00:33:09 PDT, pardavėjų pridedama informacija:

18 -Mar -19 23:00:31 EDT, pardavėjų pridedama informacija:

Talėja Sumažėjo
Apdaila Appliques
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Stilius Atsitiktinis
Lytis MOTERIS
Medžiaga Acetatas
Modelio Tipas Kietas
Siluetas A-LINE

Panašūs produktai