Asmeninį Akrilo Vestuvių Pasveikinimo Ženklas, Sušukuoti Atgal Akrilo Pasirašyti,Kviečiame Pasirašyti už Šiuolaikinių Vestuvių Puošimas,Custom Šalies Ženklas

€11.20

-20%

€14.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apykaklės akrilo užsakymą, lankas pet, dekoro wed, akrilo durų raidės, gimtadienis užsakymą, kortelė, pasirinktiniai akrilo, akrilo dėklas raidės, custom medinės raidės kambarys, custom dekoras, pasirinktiniai akrilo kūdikių.

Asmeninį Medienos Vestuvių Pasveikinimo Ženklas

*** Custom: Pavadinimas ir Data & fono nuotrauką.

*** Dydis variantas:

1) 28x28cm, maždaug 11x11inch; 2) 20x30cm, maždaug 8x12 colių; 3) 25x35cm, maždaug 10x14 colių; 4) 30x45cm, maždaug 12x18inch; 5) 40x50cm, maždaug 16x20 cm;

*** Medžiaga: Akrilas

*** Proga: Šalis/ Vestuvės

*** Pastaba: Tik 1pc vestuvių ženklas,be stovo.

*** Klausimų,prašome susisiekti su mumis.

Kaip užsisakyti?

prašome pasirinkti norimą dydį.tada siųsti užsakymą informacija (vardas, pavardė ir data ir nuotraukų) pranešimas, kad pardavėjas.

Jei mes turime visą informaciją iš jūsų.kad bus sutvarkyta greitai.

Mėginys Rodo, Kad:

***Pristatymas: Kadangi tai yra pagamintas pagal užsakymą,mes turime 5-7days gamybos ,s hipping metu yra maždaug 15-30days prie skirtingų šalių, skirtingų laivybos kanalo.Prašome pasirinkti vieną labiausiai tinka jūsų buvimo vietą.

*** Grįžti : Prašome nedvejodami prašyti grąžinti pinigus ar pakeisti, jeigu gauta prekė yra skaldyti ar ne, graviruotas, kurias per klaidą iš mūsų ,tik turėkite omenyje, mes imtis neatidėliotinų veiksmų, jei yra bet koks klausimas, įvyko.Nepalikite atsiliepimus, be jokių ryšių,ačiū iš anksto.

modelis Nuotaka & Jaunikis
Prekės Pavadinimas buythrow
Proga Vestuvių,Šaliai
Atkreipkite dėmesį, kad Pardavėjas Vardai ir datos
Medžiaga Akrilo
kviečiame prisijungti vestuvių pavadinimas prisijungti
vestuvių ženklai šalies ženklas
asmeninį ženklas ženklas vestuvių
Modelio Numeris medienos vestuvių pasveikinimo ženklas
Stilius Modernus

Panašūs produktai