Sausas Nekilnojamojo Gėlių Galinį Dangtelį ir Minkštos TPU Telefoną Atveju OnePlus 8 Pro 7 7T Pro Nord, Atveju, Aišku, su Projekto Merginų, Moterų Mielas

€9.95

-28%

€13.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dangtelis oneplus 6t, baterijos dangtelio oneplus nord, vienas plius 8 pro odos, padengti oneplus nord art, piniginės padengti oneplus šiaurės, oneplus 5t silicio, atveju oneplus7t, atveju oneplus 7t pro, oneplus 7 tpu, marmuro telefono dėklas skirtas iphone xs max.

Aprašymas:

√ Suderinama su OnePlus 8 Pro 7 7T Pro Nord". √ Šiuo atveju yra pagamintas iš minkšto silikono ir gamtos nekilnojamojo gėlės. √ Gana realus, džiovintų gėlių ir lapų įterptųjų dizainas, geriausiai rodo iPhone ir kad jūsų "iPhone" ypatingą išvaizdą. √ Tikslios išpjovos fotoaparato ir kitus uostus. √ Telefono dėklas yra lankstūs ir patvarūs, purvo atsparus, atsparus įbrėžimams, siekiant užtikrinti ilgalaikį jūsų telefono apsauga. √ Pakuotė:Tik tokiu Atveju,Telefono neįskaičiuotos.

Pastaba:

* Kaip tikros džiovintos gėlės yra naudojamas ir ji yra dirbtinai nustatytų gėlių leidybą, ten bus dispersijos visų žiedų dydis, spalva ir išdėstymas. * Nes jie yra rankų darbo, kiekvienas iš jų turi savo niuansų ir unikalumą. * Dalis gėlių medžiaga gali būti mirkyti po pirminių spalvų gėlių yra priklijuotas, kuris yra ne kokybės problema. * Nedidelių trūkumų (TY.mažų burbuliukų ar dervos lašai) gali būti dėl pobūdis Epoksidinės ir švarus atveju. * Rusų Draugų, Prašome Palikti Mums, Pilnas Pavadinimas: Dėl rusijos Politikos,Ačiū!

null

null

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės Oneplus
Tipas Įrengtas Atveju
Funkcija Antidetonaciniai
Dizainas Gėlių
Savybės Nekilnojamojo Gėlių Hademade Atveju

Panašūs produktai