Seksualus Vyrų Įdomus Lakinės Odos Juoda Akių Marškinėliai Topai Tees Šlapias Atrodo, Fetišas, Lateksas DS apatinis Trikotažas Catsuit Egzotinių Klubas dėvėti Kostiumai

€9.32

-14%

€10.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: odos marškinėliai moterims, avių marškinėliai, bdsm latekso kostiumas, fetišas odiniai drabužiai, odiniai batai jumpsuit, latekso vyras, klubas, didelis egzotinių apatinis trikotažas, įdomus žaislas, latekso kostiumas.

Savybės: Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: Dirbtiniais Latekso Kiekis: 1 vnt *T Shirts Pastaba: yra 2-4cm skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Dydis

Krūtinė(cm)

Liemuo(cm)

Ilgis(cm)

M

96

92

58

L

100

96

59

XL

104

102

60

XXL

108

104

61

Pristatymas: 1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus . 3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą. 4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės,Importo muitus,mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.ATSILIEPIMUS, Jei turite kokių nors problemų su sandorio rezultatą ar produktą, nereikia reaguoti su neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis.Mes labai didžiuojamės, kad mūsų santykiai su klientais ir mūsų atsiliepimų, reitingų ir stengiasi išspręsti problemas.Mes siūlome pirkėją, kreipkitės į mus el. Paštu, kad gali būti ankstesnio pokalbio, jei pirkėjas turi klausimą apie prekę, todėl mes galime žinoti, kas daroma konkrečiai ir ją išspręsti greitai.

Audinio Tipas Broadcloth
Prekės Pavadinimas Matteobenni
Stilius punk stiliaus
Apykaklės O-Kaklo
Elemento Tipas topai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Modelio Tipas Kratinys
Lytis VYRAI
Su gobtuvu No
Rankovės Stilius bakas
Viršūnės Tipas Tees
Modelio Numeris GĖJŲ Seksualus apatinis trikotažas 67341A
Medžiaga Medvilnės
Pardavimo Pakuotė No

Panašūs produktai