Huacan Diamond Tapybos Kalėdinių atvirukų Rinkinys 5D Diamond Siuvinėjimo Šuo "PASIDARYK pats" Mozaika Santa Claus Sveikinimo Atvirukus Dovanų

€10.57

-26%

€14.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pasta diamond tapyba, perline diamond tapyba, noel diamond tapybos rinkiniai, 5d diamon tapyba, diamond dažai, kortelės šuo, 5d diamond tapybos blue santa, 5d diamond dažai, diamont tapybos animacinių filmų, kalėdų diamond dažai.

Tipas: 5D Diamond Tapybos Kalėdiniai Atvirukai Santa Claus

Gręžimo Plotas: Dalinė Diamond Siuvinėjimas

OEM Kad: Mes priimame OEM jokių nuotraukų ir dydžių,gali padaryti savo logotipą ant drobės ir pakavimo dėžutė.Sveiki Droppshipping

Pastaba :Rinkinys Atvirukai Su Tik Vieną Įrankių Rinkinys

1. Apie klientų aptarnavimo

Gerbiami pirkėjas, Jeigu jūs turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

2. Apie spalvų skirtumus ir dydžio klaidas

Iškirpti,kad,matavimo, gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo),spalva aberacijos yra dėl monitoriai,oro,apšvietimo bei kitų veiksnių,Nuotraukas, turės įvairių spalvų, skirtingų monitorių, bet tai neturi įtakos išvaizda. dažymo,Prašome suprasti.

3. Apie Deimantų Papildyti Paslauga

Mes turime 20-30% daugiau deimantų į kiekvieną paketą, mes turime geros kokybės kontrolė, jei jums trūksta rasti deimantai,pirmoji siunta yra apie mus.mes galėtume išsiųsti jums nemokamai.Bet kokia siunta, po to, jums teks mokėti už laivybos.Susisiekite su mumis žinute, ar trademanager.

Mūsų Pranašumas Gamyklos tiesiogiai,Didmeninė prekyba,Dropshipping
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Modelio Tipas Animacinių filmų
Kilmės KN(Kilmės)
Rombo Formos ROUND
Atvirukai Užbaigimas Reikia Jūsų Rankų Darbo
Diamond Siuvinėjimo Būti Korteles,Įrankiai, Deimantai
Stilius Modernus
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas Taip
Rėmas No
Diamond Mozaikos Pavadinimas 5D Diamond Tapyba, Dovanų Kortelės
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Naudoti Kita
Spalvų skaičius 1-30
Įklijavimo Srityje Dalinis
Forma Vieną
Medžiaga Derva
Prekės Pavadinimas huacan

Panašūs produktai