HIRIGIN Moterų Fitneso Antblauzdžiai Ruožas Aukšto Juosmens Ilgai Atsitiktinis Kelnės Kelnės

€5.81

-11%

€6.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: zigbee relay vartai, remy burgandy perukas, vyrai arklių piniginės, ZIGBEE link šviesos, vyrų hoodie tigras, moteriški priekinio stiklo, vyrai hoodies varna, tarpinė automobilio suzuki, pro bowl drabužiai.

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!Medžiaga: Poliesteris Spalva: Juoda,Chaki Stilius: Mados Moterų Antblauzdžiai Dydis: S M L XL dydžių lentelė

Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.

prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Ką Jūs Gaunate:

1 x Mados Antblauzdžiai

Peržiūros :

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Pristatymas

Mes atsiųsime jūsų užsakymą per 7 dienas po to, kai jūs už tai,ir mes galime siųsti jį pagal jūsų užklausą.Pavyzdžiui,jei turite naudotis E-paketinių laivybos būdas,prašau, duokite man žinią tvarka .

Grąžinti po atšaukė užsakymą

Kai užsakymas buvo atšauktas po abiejų šalių sutikimo,prašome don nerimauti, Ali platforma grąžinsime pinigus į jūsų sąskaitą per 10 darbo dienų.

Susisiekite su mumis

Jei norite susisiekti su mumis kalbėti apie kainą,tiesiog didmeninė,jūs galite užduoti mums Whatsapp sąskaitos numerį.Kitaip,sveiki lašas laivybos,prašome susisiekti su mumis dėl geros corperation.

Pagaliau, ačiū jums už visą paramą, mūsų klientams, kiekvieną dieną yra skirtingos nuolaidos ir staigmenos.Savininkas,Jedy ,kurie visada yra jūsų draugas,tu mano žodžius.Jei norite produktas ir paslauga , Prašau, duok man 5 Žvaigždučių,ir Paliekant savo gražiausių kalba.Jei ne ,praneškite mums apie problemą, Whatsapp,mes labai laimingi ir išspręsti šią problemą už jus.

Mano Parduotuvė

Namų Bakalėjos Parduotuvėje:

Moterų ir Vyrų Drabužius:

Maudymosi kostiumėlį ir Įdomus suknelė:

Vaikų Apranga:

Modelio Tipas Kietas
Tinka Tipas Liesas
Ilgis Full Length
Ziajać Stilius Tiesiai
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris Kelnės
Medžiaga Poliesteris
Priekiniai Stilius Butas
Audinio Tipas Broadcloth
Stilius Atsitiktinis
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Juosmens Tipas aukštas
Prekės Pavadinimas hirigin
Apdaila NĖRA

Panašūs produktai