Poliesteris Žakardo Amatų Sofa Padengti Poliesterio Sofos Padengti Elastinga Sofa Apima Kambarį Karieta Longue Sofa

€8.53

-27%

€11.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kampas sofa-lova, nemokamas pristatymas, kėdė baseinas, žakardo sofa slipcover, baldai, sofos, lova miegamojo komplektas, foshan baldai, mažylis sofa, kampe poilsio baldai, galvą nuo saulės, atveju kėdutė drugelis.

Savybės:

Aukštos klasės stiliaus aukso grūdų aksomo sofa dangtis, svetainė, miegamojo, biuro visas rungtynes, patogus, paprastas ir stilingas.Naudingumas modelis pasižymi tuo, kad elastingas audinys yra lankstesni, ir produktas yra daugiau sklandžiai, ir nėra lengva raukšlių.Dažų atitikti saugos standartus, nekenksmingas žmogaus organizmui, nėra lengva išnyks Pasirinkimą aukštos kokybės audiniai, subtilus jaustis, drėgmės sugėrimo ir pralaidumo, elastinga visą, suvynioti į vietą, nėra lengva perkelti, didesnis atsparumas tempimui, tinka visų rūšių odos sofos ir audinio sofos.Four seasons plonas sofa-nustatyti, kad jūsų sofa-nuo dulkių, naminių gyvūnėlių plaukų ir žalą.

Kaip įdiegti:

Žingsniai 1: Pozicija slipcover per sofa su etikete, ne atgal Veiksmų, 2: Traukite audinys tolygiai per sofa-lova ir tiesioginio balta kempinė balionų tarpai tarp pagalvėlės, formuojant dangtelį prie sofos ir išlaikyti audinys stora Žingsniai 3: Tilt sofos iki ir rasti elastinga ryšius.Patraukite į priekį ir atgal susieja sandariai ir kaklaraištis.Traukti pusėje susieja ir sandariai Veiksmai 4: Įdėti sofos žemyn ir pll padengti stora, traukiant visa perteklinė audinio atgal Veiksmus, 5: Mėgaukitės savo naujai kuriai sofos!

Pakuotė: 1pc sofa dangtis

Sofos ilgis nuo 90~140cm pasirinkimas 1 vietų sofa dangtis Sofos ilgis nuo 145~185cm pasirinkimas 2 vietų sofa dangtis Sofos ilgis nuo 190~230cm pasirinkimas 3 vietų sofa dangtis Sofos ilgis nuo 230~300cm pasirinkimas 4 vietų sofa cover Atkreipkite dėmesį, kad Jei negalite patvirtinti, kurio dydis tinka jūsų sofos, prašome imtis matavimai įkelta nuoroda.

*Priežiūros patarimai*

1. Rankų plovimo ar švelniai mašina-plauti su šaltu vandeniu, vengti mirkymas. 2. Vengti naudoti liuminescencinių baliklis. 3. Pakabinti sausas,Ne Lyginti. 4. Audinių minkštiklis yra rekomenduojama.

DAUGIAU GALIMYBIŲ

Modelio Tipas Kietas
modelis Paprastas Dažyti
Dydis 90-140cm/145-185cm/195-230cm/235-300cm
Prekės Pavadinimas SLT
Taikoma Sofa Trijų vietų Sofa
Medžiaga 100% Poliesteris
Gamyba Sofa Dangtis
Stilius Europa

Panašūs produktai