S Kabliuko Nerūdijančio Plieno Kablys Grilis Kablio Kabinti Dešra Kabinti Turkija Kabinti Kepta Antis Mėsos Priemonė Namų 10vnt LBShipping

€3.56

-35%

€5.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nerūdijančio plieno kablys, užpakalis kablys, gylis gage", kepta antis grilis, medžiaga turkija, kablys mėsa, kablys nerūdijančio plieno mėsa, antis pliušas, kailis stovas medinis, plieno mėsos vėrinukai.

S Kabliuko Nerūdijančio Plieno Kablys Grilis Kablio Kabinti Dešra Kabinti Turkija Kabinti Kepta Antis Mėsos Priemonė Namų LBShipping Aprašymas:

Aprašymas:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Dydis: parodyta nuotraukoje

Specifikacija:

1. Organizuoti ir erdvės taupymo, niekada nebuvo paprasčiau dėka padėti šių S-formos kabliukai.Šių S kabliukai tiesiog įrašą ir pakabinti ant bet kurioje virtuvėje kablys stovo arba vonios kabo spintoje.S formos tinka kabinti ant esamus objektus, nenaudojant varžtų ir vinių.

2. Lengvesnis būdas greitai perjungti indai, kai virimo.Tiesiog vieta, vienas galas šių s kabliukai į savo puodus ir keptuves tada pakabinti ant jūsų virtuvės rūbams!Šių kablys įrašai yra ne tik virtuvė, bet taip pat gerai dirbti, vonios, sodai, gyvenamieji kambariai, vidaus ir lauko verandos, ir dar daugiau!

3. Labai svarbus įrankis, bet namų puošybai ar kabinti poreikius.Šie sidabro kabliukai yra puikus įrankis, skirtas organizuoti visus savo virtuvės indus (skrudintuvai, gruzdintuvės, ir t.t.), drabužių pakabos, ir dar daugiau!Puikus saugojimo reikmenimis.

4. Su savo metalo blizgesį ir suapvalinta pabaigos taškus, jie atrodo modernus ir švarus, kad bet kokio vonios kambario dizaino bus mišinys be vargo.Lenktas stendai yra puikus dydžio, nes jie gali padaryti didelį poveikį jūsų projektai be daroma nenukrypstant jokio dėmesio galite kitur.

5. Kiekvienas kabliukas yra pagaminti iš tvirto nerūdijančio juoda medžiaga, kuri yra tikrai telpa, nieko jūs įdėti į jį.

Komplektą Sudaro:

10 x Grilis Kabliukai

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai