Bacaz Derliaus Enlish Raidžių Laikraštis Tapetai Ritinius Sienos Parduotuvė, Kavinė, Baras Fone 3d Sienos popieriaus Ritinį 3d sienų dangos

€14.11

-38%

€22.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medžiaga laikraštyje spausdinti, laikraščio popieriaus ritinio, laikraščio roll, juoda mūrinis, brolis plakatas, elvis presley, aplinkosaugos ¾enklelis, bruklino tiltas sienos freskos, mūrinis popieriaus, plakatas rock, juodasis akmuo, tapetai.

Medžiaga:neaustinis Metrinių dydis:10m(ilgis)*0.53 m(plotis)=5 kvadratinį metrą arba 32,8 pėdų(ilgis)*1.73 pėdų(plotis)=57 kvadratinių metrų Tapetų klijai nėra įtrauktas, bet gali būti perkamos iš savo vietos aparatūros parduotuvė.PASTABA: Spalvų Tonai gali skirtis dėl skirtingų apšvietimo patalpoje.

Įdiegti:

Grąžinimas: jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 3 dienas nuo gavimo datos iki prašymo grąžinimo arba keitimo nauju.Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotės.Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto.Prašome skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą.Nors, kiekvienas žingsnis buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad mes laivą iš teisingo elemento, bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas.Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.Klientas geri: nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo; mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.Mes atgal mūsų įsipareigojimų su puikų aptarnavimą, 100% visiškai pinigų grąžinimo ir klientų pasitenkinimo garantija.Pasiūlymą Su Pasitikėjimu!Pastaba:siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo , mes jums pripažinti jį kaip dovaną, su mažesnės vertės ,jei visus importo mokesčius mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Jei jums patiko produktą , bet jums nebus rasti juos saugome , prašome nesijaudinkite .Nes turiu daug produktų sąrašą juos interneto svetainėje dar .Aš duosiu jums mano geriausias paslaugas , mes produktai patenka tiesiai iš kinijos gamyklų. 100% Geros kokybės!Žemiausia Kaina.Galime atsiųsti jums kataloge, taip, kad jūs galite parduoti savo svetainėje, ir mes padėsime jums siųsti elementus į savo klientais tiesiogiai.

1. Pirkėjas: Sveiki pardavėjas , aš negavau savo pakete, kas vyksta ?Kodėl negaliu sekti sekimo numerį?Tai yra neteisingas?Pardavėjas: sveiki, draugas, mes išsiųsti paštu , gal jie turi daryti, kai darbo procesas.Ir neturiu įkelti informaciją. 2. Pirkėjas: Labas , pardavėjas, Mano paketas buvo įstrigo muitinės, jie nebuvo išleisti jį į mane, aš negaliu gauti jį , Dabar turiu atidaryti ginčų.Pardavėjas : Atsiprašau , visų papildomų mokesčių muitų, yra pirkėjo atsakomybė, viskas, ką mes galime padaryti, tai stengiamės, kad tegul pirkėjas, siekiant išvengti mokesčių , mums bus ženklas, žemos kainos, paketo ir siųsti kaip dovaną.

Stilius derliaus
Naudoti Kambarį, Studijų, Patalynė Kambaryje
Tipas Vinilo Tapetai
Vinilo Tapetų Tipas Audinys Atgal Vinilo Tapetai
Paviršiaus Apdorojimas Įspaustu
modelis Taip
Medžiaga Medienos pluošto tapetai
Funkcija Pelėsiai-Įrodymas
Prekės Pavadinimas Bacaz
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Naudojimas Prekyba
Gamybos vieta Kinija
Modelio Numeris juoda-balta

Panašūs produktai