Gamtos Nereguliarus Matinės Mėlynos spalvos Matinio Austrijos Krištolo Karoliukai Papuošalai Priėmimo 9*13mm Tarpiklis Karoliukai Tinka Karoliai, Apyrankės 15"

€2.95

-42%

€5.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėlyna žvaigždutė / karoliukai, mėlyna jungtis karoliukai, matinės juodos spalvos karoliukai, mėlyna trūkinėja karoliukai, vielos mėlynos spalvos karoliukai, alyvuogių žalia matinė karoliukai, azurite blue karoliukai, mėlyna matt karoliukai, mėlyna kubo rutuliukai, granulių mėlynos spalvos karoliukai.

Akmens Pavadinimas: Blue Matinio Austrijos Kristalų Dydis:9*13mm Ilgis: 15inches vieną kryptį Pirkti 10vnt mėgautis papildoma 5% nuolaida Pirkti 20pcs mėgautis papildoma 7% nuolaida Pirkti 50pcs mėgautis papildomų 10% nuolaida.Pranešimo Prieš Perkant: 1. Mūsų svetainėje pateikiama gaminio vienetų, yra taip arti, kad nekilnojamojo spalvos, bet imtis skirtingų šviesos ir ekrane veiksnių, yra tam tikros spalvos, prašome, atleisk man. 2. Pobūdis akmens karoliukai, specifinio pobūdžio žaliavų gali būti šiek tiek skirtingos spalvos skirtumus tarp partijų. 3. Kiekvieną pusiau gatavo produkto negaliu garantuoti, kad kiekvienas yra tobulas, tačiau yra keli defektai yra normalus, o ne kokybės problema oh!

Akmens Pavadinimas Mėlynos Spalvos Matinio Austrijos Kristalų
Karoliukai papuošalai priėmimo natūralaus akmens karoliukai
Prekės Svoris 52g
Prekės Pavadinimas Vidasny
Medžiaga Mūrinis
Išorinis Skersmuo 9mm
Papuošalai, Aksesuarai Rankų darbo aksesuarai
Prekės Forma Nereguliarus
Tarpiklio Karoliukai Laisvas Karoliukai
Dydis 9*13mm
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris CLS0938
Natūralus Akmuo Mineralinis Akmuo
Elemento Tipas Karoliukai
Metalo Tipas NĖRA

Panašūs produktai