Dėmesio F-2 Fotoaparatas Dirželis Greitai Greitai Vieno Peties Juodas Diržas Dirželis su F2 plokštė, skirta canon nikon sony DSLR fotoaparatas "pentax"

€11.03

-10%

€12.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: NIKON, k "pentax", baterija "pentax", macro nikon, k3 "pentax", m42 "pentax", flash trigger, len už nikon, "pentax pk, "pentax q.

Dėmesio F-2 f2 Greitai Greitai Peties diržas, Diržas ant Kaklo Dirželis canon nikon sony "pentax" olympus " DSLR Fotoaparatas fuji

Aprašymas:

Dėmesio F2 peties diržas yra Itin patogūs, lengvi, bet patvarūs pečių trinkelėmis.Ji taip pat yra protingai suprojektuoti sulankstomas montavimo plokštės ir kamuolį galva ryšio pritvirtinti prie fotoaparato.Montavimo plokštė teikia tiesiai ant trikojo greitis ir patogumas.Naudos iš šio projekto virš kitų prekės ženklų rinkoje yra tai, kad nėra karabinai kablys, kad gali pataikyti fotoaparato korpuso ir pakenkti.Svoris tolygiai pasiskirsto aplink savo kūną, reiškia, ne daugiau skausminga pečių.

Savybės:

Plati pečių trinkelėmis statybos ir plokštelės paskirsto svorį tolygiai ir sumažinti naštą ant savo pečių.

Šis peties diržas diržas dirželis skaitmeninis SLR fotoaparatas DSLR fotoaparatas su sagtis greitai koregavimo ir įsukimo plokštės, skirtos tvirtinti kamerą.

Kryžiaus kūno kilpos fotografavimo, todėl jums tik viena greitai juda nuo poilsio fotografavimo, leidžia fotografas kontroliuoti fotoaparatą lengvai ir tiksliai.

Unikalus sulankstomas kamuolį galva ryšys negali subraižyti ar pakenkti savo fotoaparatą, patvarus ir greitai greitai.

Trikojo greitai nuimamas plokštės yra su 1/4"-20 temoje prijungus fotoaparatą prie bet kurio prietaiso su 1/4" varžtų, pavyzdžiui, Nikon, Sony,Canon, "Olympus", Už "Pentax", Už Minolta ir kt.

Sukurta su tarptautiniu universalus dydis standartą, suderinamas su BENRO,Už ACRA,Už KIRK,Už privalomųjų atsargų reikalavimai ir kt Arca-Swiss Standartas Kamuolį galva.

Šešių 1/4" sriegiu skylė apačioje plokštė, skirta vaizdo kamera varžtai atsarginę kopiją.

Specifikacija:

Pečių Trinkelėmis Plotis: 9.8 cm (Max.)

Nailono Virvė, Plotis: apytiksl. 2,5 cm

Pečių Trinkelėmis Ilgis: 44cm

Visą perimetrą: 140cm

Keliamoji galia: 10kg

Medžiaga: Pečių Trinkelėmis: Neoprene

gaudyklė: Nailonas

Plokštė: Aliuminio lydinys w/ 1/4" nerūdijančio plieno varžtas

Ballhead Jungtis: 100% Nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1 X F2 Peties Dirželis

1 X Trikojo Tvirtinimo Plokštės

Prekės Pavadinimas WINOTAR
Naudojimas Pečių

Panašūs produktai