Automobilių Kaklo Pagalvės Pu Odos, Galvos atramos Raštas Juoda Kaklo, Galvos Poilsio Pagalvėlės Kelionės universali atrama galvai Atlošo Pagalvėlė

€5.14

-29%

€7.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, automobilių kaklo pagalvė, krepšys prancūzijos, aksomo pagalvės, pagalvė kelionėms, automobilio lipdukas, vincentas automobilių sėdynės pagalvėlės, meno dekoratyvinės pagalvės, pagalvė pagalvėlės, galva poilsio.

Produkto Aprašymas: 1.Aukštos kokybės minkštos PU odos premium, minkšta medžiaga ir Vidaus pildymo minkšta atminties putų.Tai yra didelio tankio atminties putos ,Lėtai atšokusio kamuolio ir jokios deformacijos.Atgal turi dirželiai ,Pagal poreikį jūs galite reguliuoti aukščio galvos atrama ,todėl tinka bet kokio aukščio. 2.Šios pagalvėlės yra puiki paramą per savo diskus.Ji užpildo reikalingą plotą, viršutinės nugaros ir kaklo srityje labai gerai.Jis mažina kaklo skausmas.Po to, naudojant šį produktą, Jūsų kaklo skausmas atleisti, ir jūs esate labai patogiai važiuodami namo ar ilgai diskai su saugaus kaklo. 3.Remti nugaros, veido staigaus stabdymo arba galas, kurį sukelia staigus įsibėgėjimas gali apsaugoti nugarą.Gražus dizainas, puikiai tinka su seatcan būti naudojamas kaip labai gera automobilio interjero. 4.Automobilio pagalvėlės Gamtos tinka ir rūpintis Savo juosmens ir kaklo dalies stuburo,sumažinti slėgio jūsų juosmens ir stuburo slankstelių stuburo.pagerina jūsų sveikatą ir raumenų judrumą,saugo jūsų patogią vairuotojo poziciją. 5.Visas atminties putų produktus, kurie yra jautrūs temperatūros.Net mūsų kaklo pagalvė automobilių gali būti šiek tiek sunku, labai šaltos žiemos,tik šiek tiek, bet jūs pajusite, minkštas po 5 minučių naudojimo, nes šiluma nuo kūno.Techniniai duomenys: Pavadinimas:Oda automobilių pagalvė Spalva: Juoda Svoris: 410g Dydis: Aukštis-16cm(6.3 colio), Ilgis:26cm(10.3 colio); Storis:9cm(3.6 coliai) Medžiaga:Odos(PU poliuretano); Medvilnė Paketas Apima: 1 x automobilių pagalvę Pastaba: (1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. (2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis Height
Pavadinimas oda automobilių pagalvė
Storis 9cm(3.6 coliai)
spalva juoda
Medžiaga Odos Medvilnės
Svoris 410g
Užpildymo Medžiaga Sintetinio Pluošto
Prekės Pavadinimas TRUEFUL

Panašūs produktai