8 dalių rinkinys Maisto Saugojimo Konteineris Plastikinis Virtuvės Šaldytuvo, Makaronų Dėžutės Multigrain Bako Skaidrus Sandarios Skardinės

€4.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maisto saugojimo konteineris rinkinys, raundas sandėliavimo konteineriai, virtuvės organų, maisto saugojimas, virtuvės skalbiniai saugojimas, virtuvės saugojimo konteineris plastikinis rinkinys, prekių virtuvės talpykla, maisto storag, ika saugojimas, talpinimo virtuvės metalo.

Pavadinimas: Plastikinių maisto produktų laikymo bako Medžiaga: PET Talpa: 460ml / 700ml / 1300ml / 1800ml pakuotę įeina: 1 dėžutė / 4 dėžės. / 5 dėžės / 6 dėžės / 8 langelių / 10 langelių / 10 dėžučių / 11 dėžės Ar turite tokių problemų: 1. Nežinau, kaip laikyti likusių maisto? 2. Šaldytuvas yra nešvarus ir purvinas (ypač tada, kai jūsų berniukas / draugei eina į savo namus su atidarykite šaldytuvas) 3. Naudojant stiklo rezervuarai yra lengvai pertrauka ir nepatogūs?Jūs galite apsvarstyti, naudojant plastiko sandarų indelį, kad yra lengvi, nebijo nukristi, ir gali geriau organizuoti maisto.Tai yra, ji yra graži ir turtinga.Ji gali būti dedama į šaldytuvą ir stalčių, kuris yra labiau tinkamas saugojimo kambarį! 10 priežasčių, dėl jūsų pirkti: 1. Aukštos kokybės medžiagos, stiprus ir patvarus 2. Fiksavimo švieži, lengva atidaryti ir uždaryti 3. Ar n ne nerimauti, krekingo 4. Pagrįsta, buteliuko dizainas, lengva nešiotis 5. Prabangus apdailos, šiltas ir švarus 6. Švari ir tvarkinga, Lengvai rūšiuoti ir rūšiuoti, sukrauti ir laikyti 8. Pastovus krovimas, sutaupyti vietos 9. Gyvenimas taptų patogesnis 10. Didelio kalibro projektavimas, nėra lengva ištekėti!pastaba: Dėl skirtingos ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo spalvos nuotraukoje.Prašome palikite 1-3 cm (priklauso rankiniu matavimo)

Savybės Sandariai uždaryti ir sandarus
Tipai rezervuaro
Stilius Modernus
Medžiaga ABS
Funkcijos 2 Aukštos Kokybės
Rūšys 3 Maisto Produktų Laikymo Dėžutė
Tipus 2 Uždarųjų talpykla
Tipai 1 laikymo dėžutė
Funkcijos 1 Rudenį atsparus

Panašūs produktai