4 Vnt Blizgus Juodos Spalvos Šoninės Oro Ventiliacijos Angos Dangtelio Apdaila Už " Land Rover Range Rover Evoque 2012-2017 Automobilių Reikmenys

€17.00

-34%

€26.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: abs priedai evoque, priedai išorė, sėdimos vietos range rover classic, rang rover, naujos land rover discovery, discovery3, dab toyota land cruiser, range rover evoque 2012, renault megane 4 accessories, automobilio pritaikymas priedai.

4 Vnt Blizgus Juodos Spalvos Šoninės Oro Ventiliacijos Angos Dangtelio Apdaila Už " Land Rover Range Rover Evoque 2012-2017 Automobilių Reikmenys

Instation Metodas: 1) daiktų atgal su auto klijuojama klijais. 2) nuvalyti paviršių kur norite klijuoti.Laikyti sausas ir švarus. 3) Prašome paspauskite sunku, ypač kraštuose, bent 2 min po įdiegimo. 4) Jei oras yra šaltas.Naudokite plaukų džiovintuvą (karšto oro pūtimo) siekiant užtikrinti geriausią ryšį. 5) Please don 't touch vandens ir laikyti sausoje vietoje, ne mažiau kaip 72 valandas po įdiegimo.Ar tai bus lengva nukristi.

W holesale ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip galima stebėti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: //global.cainiao.com/ (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti), Ką mes galime padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Prekės Skersmuo 0cm
Prekės Svoris 150g
Medžiaga ABS
Elemento Plotis 10cm
Automobilio Modelis Už " Land Rover Range Rover Evoque
Prekės Pavadinimas owntycar
Specialios Funkcijos Apdaila
Elemento Aukštis 4cm
Įrengimas Atgal su automobilių lipnia juosta
Modelis, Metai 2012-2017
Elemento Tipas Chromo Stilius
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas YW-411A/B,412A/B
Elemento Ilgio 36cm
spalva Blizgus juodas, Matinis sidabro, Anglies Pluošto
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001

Panašūs produktai