Analinis Vibracijos Masažo Sekso Žaislai, Centrinis Prostatos Stimuliatorius Vyrų Orgazmas Nuotolinio Valdymo Dildo Masturbacija Vibracija Butt Plug

€39.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dildo, sėklidžių, prostatos massager, mano sekso žaislai, sekso žaislas, analinis, massag prostatos, didelis užpakalis, vibrat, analinis kaištis, gelis orgazmas.

Aprašymas:

Medžiaga:Silicio+ABS Funkcijos:Belaidis nuotolinio valdymo Nešiojami Vibratoriai Pareigos:Vyrų Prostatos massager Pareigos:Centrinis vibracijos masažo stimuliacija Nosie mažinimas:<50dbs Dydis:13.2 cm/5.2 x 12.9 cm/5.08 x 3.8 cm/1,5 Grynasis svoris:115g/4.06 oz Galia:USB Rechargerable Įkrovimas:Apie 2-3 val. Naudojimo laikas:90-120 Minučių Vibracija:10 greitis Atsparus vandeniui:viso kūno vandeniui

Paketą, Įskaitant:

1 x Analinis Vibratorius 1 x USB Charing Kabelis 1 x Saugojimo krepšys 1x Nuotolinis Valdymas 1 x dovana

Kaip žaisti ?

1.Įdėti vibratorius ir tada draugė mylisi, ir mergina kontrolės vibratorius. 2.Jūs galite dėvėti ją eiti, ir tada jūsų partneris gali nuotoliniu būdu kontroliuoti ją, kuri yra labai veiksminga auginti santykius mėgėjams.Daugiau būdų, kaip žaisti, palaukite, kol jūs atrakinti : ) *Naudoti su prezervatyvais už geresnių rezultatų ir švaresnis.

Privatumo paketas:

Super privati paketą, ir rašyti "fitneso įranga", tik jūs žinote, kas yra pakuotės viduje. (Prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų)

Apie klausimus

Jei turite kokių nors klausimų, kad yra neaiškus arba nesuprantamas, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba bet kuriuo metu.Daugeliu atvejų, tiesioginė informacija nepadės išspręsti problemos.Bendravimas gali išspręsti problemą.Tikiuosi, kad suteiks jums gerų pirkinių patirties.

Apie mūsų produktą:

DopaMonkey yra kompanijos savo prekės ženklą.Jis sukurtas ir pagamintas pagal savo bendrovę.Gamybos medžiagų ir produktų yra griežtai kontroliuojamas.Prašome pirkti ir naudoti.

Apie mus:

Mes esame komanda, skirtas pagerinti seksualinę patirtį moterų ir vyrų.Jūsų pasitenkinimas bus didžiausia mūsų siekimas.Jei turite kokių nors klausimų, prekybos procesas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padėsime jums išspręsti problemą pirmą kartą.Prašome patikėti, kad mano produktai, ir aš atneš jums laimingas pirkinių patirties ir produkto patirtį.

Apie privatumo:

Apsaugoti privatumą, mūsų klientai yra mūsų atsakomybė.Mes turime didelę patirtį pakavimo privatumo.Nesijaudinkite, tik jūs žinote, kas yra pakuotės viduje.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DOPAMONKEY
Naudojant laikas 90-120 Minučių
Medžiaga Silikono + ABS
Modelio Numeris Vibracija Prostata Masažas
Svoris 115g/4.06oz
Funkcijos 2 Prostatos Massager
Funkcija 1 Analinis Kaištis Vibratorius
funkcija 3 Analinis Vibruojantis Vyrų Masturbator
spalva juoda
Triukšmo Mažinimas Pagal 50db
funkcija 5 Moterys, Dildo, vibratoriai
Dydis 13.2cmx12.9cmx3.8cm
Nepadori Nuotrauka No
Galia USB Įkraunamas vibratorius
Funkcija 4 Belaidis Nuotolinio Valdymo Pultas
Elemento Tipas Analinio Sekso Žaislai
funkcijos 7 10 dažnio nuotolinio valdymo vibracijos
Seksualinio Pobūdžio No
funkcija 6 Pora sekso žaislai
Įkrovimo Laikas Apie 2-3 val.
Atsparus vandeniui Gyvenimo Vandeniui

Panašūs produktai