KingSpec mSATA SSD USB 3.0 Išorinis Black HDD Talpyklos HD Kietojo disko Disko Dėžutės Saugojimo Bylos Adapteris Tinka 30mm*50mm mSATA SSD

€9.35

-30%

€13.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kingspec, kingdian ssd, išorinis ssd 120, ssd, hdd atveju 3 usb diską, mažas išorinis ssd, 1 tb ssd, aliuminio gaubto langelį, msata ssd, msata usb.

Sveiki atvykę į Kingspec

Bendrovė pagal skirtingus reikalavimus klientams, teikiant klientams pritaikytus OEM, ODM ir kitas paslaugas,Jei jums reikia,susisiekite su manimi.Ačiū!

KingSpec mSATA SSD USB 3.0 Išorinis Black HDD Talpyklos HD Kietojo disko Disko Dėžutės Saugojimo Bylos Adapteris Tinka 30mm*50mm mSATA SSD

Savybės:

1. Palaiko 30*50mm mSATA SSD Diskus .

2. Aukštos klasės kokybės produktas, su aptakus atveju dizainas .

3. USB 3.0 sąsaja .Plug and Play.

4. Suderinama su Windows 2000/xp/Vista/7/8/8.1/Linux, nemokama vairuotojo, paramos UASP

5.Dydis: 67mm*39mm*9.5 mm

6.Spalva: juoda

Skelbimas:

1.Šio produkto naudingumo koeficientą šiuo metu tobulinama nepaliaujamai, kaip turi keisti, o ne atskiras informuoja, net šiek tiek.Nuotraukos tik kaip nuoroda, pagal mūsų turimus produktus.

2. Mes galime padaryti pristatymas per China post oro paštu visame pasaulyje, jei nėra China post oro paštu siuntimo modefor jums pasirinkti, prašome kreiptis.

3.Prašome atkreipti dėmesį, kad užklausa vardinė srovė VSD, apskaičiuoti maksimali maitinimo srovė 1A USB 3.0 sąsaja, jei USB prievado negali suteikti pakankamai dabartinės vsd, kompiuteris negaliu nustatyti, ar galima dirbti nėra gerai, nes energijos tiekimas neatitinka reikalavimų.

4.VSD darbas bus išleisti šilumos, korpuso fells labai karšta, tai yra normalu.

5. Jei ne pertvara, naujas VSD nebus aptiktas, kai jūs atidarykite "my computer", prašome naudoti Disko Tvarkyklė " Windows ištrinti pertvaros arba sukurti naują skaidinį VSD.

Paketas Apima:

mSATA SSD su USB3.0 Metalų Atveju Gaubtas*1PCS

USB 3.0 kabelis*1PCS

Atsuktuvas*1PCS

2. Produktų nuotraukos:

3. Pakuotė:

4. Įmonės Informacija:

KingSpec Elektroninių Technologijų kompanijos trumpas pristatymas:

Mes KingSpec yra kietojo disko gamintojas, specializuojasi projektuojant, kuriant, gaminant ir parduodant SSD produktų, taip pat kitų duomenų saugojimo įrenginius, pavyzdžiui, USB "flash" diskai, atminties kortelės, ir dom.Be to, projektuojant ir gaminant mūsų produktus, mes taip pat daryti OEM ir ODM.Mūsų gamykloje praėjo ISO9001:2008 sertifikavimo ir turėjo narystės su SSDA, kad Ssd yra C, E, FCC sertifikuota.Po kelių metų pastangų, mūsų nepriklausomos R&D SSD produktai buvo pristatyti pasaulinėje rinkoje sėkmingai ir laimėjo puikus viešojo pagyrų iš mūsų klientų atvyksta iš Europos, Amerikos, Pietryčių Azijos ir daugelyje kitų šalių.

5. Gamyklos nuotraukos:

Prašome palikite mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, mes stengiamės padaryti geriau.

Mes orientuojamės ne kliento satification ir visada įdėti jį į aukščiausią prioritetą.Jei turite kokių nors problemų su elementą, mes galime visada stengiamės Suteikti geras sprendimas.Susisiekite su mumis iš anksto, prieš išvykstant bet koks neigiamas/neutralus atsiliepimų.Geras communcation mums yra svarbus.Mes tikrai galite padaryti sėkmingą sandorį.Ačiū!

6. Bendrovė mugė:

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Apie gaminį:

Visi produktų nuotraukas ir modelio numerius, yra nuoroda tik.Kaip gaminio išvaizdos ir modelio numerius, šiuo metu pakeitimo neseniai.Senas ir naujas korpusas bus pristatytas atsitiktinai, bet kada, nes.Ačiū už jūsų supratimą.Nereikia nerimauti, jei ji yra originali iš mūsų gamykloje, ar ji, jei gaunate naują atveju dfferent iš web resursą jums užsisakyti.

Apie laivybos

1. Mes paprastai laivas klausimas iš per 48 valandas nuo mokėjimo cleared, išskyrus savaitgalį įprastomis sąlygomis.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir kontaktinio asmens vardas, yra teisinga.

3. Prašome ne 1-3 mažai balų laivybos sukelti oversea laivybos turės įtakos daug veiksnių, pvz., muitinės perdirbimo, po streiko ir pan.

Dydis L67mm*W39mm*H9.5mm
Bylos Medžiaga Aliuminio
Vidinė Sąsaja msata
Pakavimo Sąrašas SSD talpyklos+laidas+varžtas+varžtų komplektas+atsuktuvas
Garantija vienerių metų
Funkcija 1 mSATA su USB 3.0 Būsto HDD
2 funkcija USB3.0 mSATA Adapteris HD Externo
spalva juoda
Tipas mSATA SSD USB 3.0 HD talpyklos
Parama msata
Naudoti Nešiojamas/Desktop/Notebook/Kompiuteriai
Modelio Numeris P2A4
USB3.0 Taip
3 funkcija Boitier Disque Dur mSATA USB 3.0
Sąsaja mSATA su USB3.0 USB kabeliu
Išorinės Sąsajos USB
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas kingspec
Pakavimas dovanų pakavimo dėžutė
Produktas mSATA su USB 3.0 SSD standžiojo disko dėžutė USB laidas
Remti Kietojo Disko Talpa 256 GB

Panašūs produktai