110*100*19mm Poliravimo Varantys Šepetys Interskola Varantys Sander

€12.36

-20%

€15.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mop varantys, šepetys šlifavimo staklės, metalo lenkijos varantys, šepetys šlifavimo, plytelių poliravimo rato, oranžinė poliravimo rato, teptuku anglies, atvartas varantys, stiklo poliravimo rato, kampinis šlifuoklis šepetys.

Specifikacija:

Produktų asortimentas: neaustinės medžiagos Šluostės, plastikiniai ratų core Išorinis Skersmuo: 110mm Ilgis : 100mm Vidinis Skersmuo: 19 mm

Ypatybė:

1. Šilumos ir tepinėlį atsparus, nr. užsikimšimas, esant dideliam sukimosi greitis (3000 rpm); 2. Gali būti naudojamas šlapias, sausas, ar aliejai; 3. Aukštos efektyvus ir puikus šlifavimo poveikį; 4. Sunkiai nešioti, ilgas tarnavimo laikas.

Naudojimas:

LP-60SW---- Su interleaf, daugiau staigesnis.Geresnis pasirinkimas už bendrosios derusting, šerpetų pašalinimas ir maišymo visų rūšių metalo paviršiaus.Tai išlajų varantys turi pažangią dervos sistema ir aukštos grūdų kiekis, kuris prailgina gyvenimą, ir daro juos geriausias pasirinkimas greitam akcijų šalinimo ir sunkiųjų pašalinimo.LP-80--- Tai patvarus varantys vartotojams suteikti ilgalaikį apdailos varantys apdailai, satino ir antikvariniai apdaila, nerūdijančio plieno, žalvario ir aliuminio.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Tipas neaustinis varantys
Dydis 110*100*19mm
Prekės Pavadinimas AVINAI BRALIN
Modelio Numeris NWFW04

Panašūs produktai