Akrilo Papuošalų Dėžutė 3 Stalčiai Aksomo Papuošalų Organizatorius Auskarai, Žiedai, Karoliai, Apyrankės, Vitrinos, Dovana Moterims

€5.12

-30%

€7.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: boho papuošalų dėžutė, šalies žiedo dėžutę, lange pateikti, composite akrilo lange, rodyti papuošalai, akrilo stendas, karoliai akrilo vitrinos, akrilo lange paroda, tous papuošalų dėžutės, legoes vitrinos.

Savybės:

1. Aksominis pamušalas: Kai jūs galėsite įdėti elementą juvelyrika langelį, jūs pastebėsite, kad yra aksominis pamušalas įterpti siekiant apsaugoti kelionių organizatorius nuo įbrėžimų ir pažeidimų.

2. Puiki dovana: Tai graži dovana draugei, dukros, žmonos, draugai, Kalėdos, gimtadienis, vestuvės, Valentino Diena ir Motinos Diena.

3. Tvarkingai laikymas: Laikyti viską tualetinis staliukas, countertop, tualetinis staliukas, stalas ir pateikiant visus elementus į vieną vietą, išlaikyti papuošalai švarus visą laiką.

4. Didelės talpos: Tai akrilo juvelyrikos dėžutės turi didelės talpos dizainas, kuris gali saugoti daug juvelyriniai dirbiniai, karoliai, apyrankės, auskarai, žiedai ir kt.

5. Trijų sluoksnių saugojimas: Šis papuošalų laikymo dėžutė priima trijų sluoksnių konstrukcija, kuri yra naudinga jums, klasifikuoti ir apibendrinti papuošalai ir juvelyriniai dirbiniai, ir ji yra lengviau rasti tai, ko norite.

Aprašymas:

Šis papuošalų laikymo dėžutė yra gražus ir patvarus, gali gerai apsaugo visus jūsų brangakmeniai juvelyriniai dirbiniai, tinka kelionės ar namų saugojimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Akrilas

Dydis: 13.5*24*11cm

Spalva: pilka

Paskirtis: Parduotuvė papuošalai

Pakuotė:

1* papuošalų dėžutės

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Medžiaga Akrilo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai