1 Vnt Dervos Music Box Krištolo Rutulį Sniego Gaublys, Stiklas Žiburiai Kalėdų Dovana Su Garsiakalbio Verpimo Santa Claus Amatų Darbalaukio Dekoras

€20.45

-37%

€32.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: neewer softbox, kamuolys vaikas, kalėdų kamuoliukus stiklo ruošiniai, ny sniego gaublys, pasaulyje sniegas, naujųjų metų pakabukas, kamuoliukus polistirolas, įrankių dėžutė dekoras, sunglass moterims, tuščia stiklo pasaulyje.

Kulka Taškų:

1、Išskirtinį Dizainą: Kalėdų sniegas namas yra svajingai krištolo rutulį, jis gali suktis ir skristi sniego, 4 keičiama spalvos: raudona, violetinė, mėlyna ir žalia.Šiltas ir romantikams crystal ball, svajinga ir gražus, vežančių nuoširdus palaiminimus ir tyri sapnai.

2、Bauda Meistriškumo: Elegantiškas tekstūros ir aukštos kokybės jaustis.Pagaminti iš aukštos klasės dervos ir natūralaus akmens milteliai, bauda meistriškumo.Tinkamo dydžio, gali būti ant darbastalio ar rodomas ant stalo ar lentynos.

3、Elementą Dydis: Apie 10.6*10.6*15 cm,A Tipo,Be baterijos.B tipo,integruota ličio baterija, USB įkrovimo。Jūs galite įdėti šį kristalų muzikos langelį, gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų, ir biurui.

4、Puiki Dovana: Puikus mergaičių gimtadienius.Kalėdų dovanos, gimtadienio dovanos, Padėkos, dovanos, Naujųjų Metų dovanos, Kalėdų namų puošybai, Kalėdų kolekcionieriams.

5、4-in-1 Daugiafunkcinis Sniego Pasaulyje: Tipas B 1. Ateina su šviesos efektais, 2. Automatinis sningant, 3. Automatinis sukimas, 4. Automatiškai linijos 32 muzikos (kelio: Sky City/Spirited Away/ su Gimtadieniu/Memory/Meet/Gulbių Ežeras/Pasakos/Mėnulio Upės ir kt.).Tipo, tik muzika (vieną dainą iš " Sky City).

Specifikacija:

Pavadinimas: Sniego Namus Crystal Ball Music Box

Medžiaga: derva + stiklo

Dydis: apie 10.6*10.6*15cm/4.17*4.17*5.90 į

Svoris: apie 1300g

Tipas : Nėra baterija, mechaninė muzika

B tipo:integruota ličio baterija, USB įkrovimas

Savybės:

Atnaujinti 32 muzikos kilpa (tik B Tipo)

Pakavimo Sąrašas:

Kalėdų Muzikos Dėžutė*1

USB duomenų kabeliu (tik B Tipo)

Tipas Didmeninės No
Type3 kalėdų sniego gaublys
Kilmės KN(Kilmės)
type4 kalėdų sniego gaubliai lightup
Tipas Kalėdinis Dekoras
type7 Kalėdų Dovana Su Garsiakalbio Verpimo Amatų Darbalaukio Dekoras
type1 Kalėdų Sniego Pasaulyje Music Box
Rinkinys Tipas No
type6 Sniego Gaublys Su Stiklo Žibintai
Modelio Numeris Muzikinė Dėžutė
type5 Music Box Crystal Ball
Type2 Kalėdų Crystal Ball

Panašūs produktai