Zoohi 3MP HD Wifi Pan&tilt Fotoaparato 13 colių Belaidžio Stebėti, NVR, Vaizdo Stebėjimo Sistemos, Namų Lauko Apsaugos kamerų Sistema

€196.75

-38%

€322.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , kamera secur, dahua nvr, pritaikyti wifi, kamera reolink, ds fotoaparatas, cccam serverio, stebėti vnt, nvr, action cam.

Mokesčių Ir Pareigos :

Pirkėjai yra atsakingas už Muito Mokesčiai /Atokiose vietovėse mokestis, Zoohi nėra atsakinga už šias išlaidas.Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis po apmokėjimo.

Mes teikiame ES / JAV/ jungtinė karalystė/ AS Kištuko ,Pagal nutylėjimą, jis yra išsiųstas į savo šalį.

Pritaikyta jums:

Mes siūlome keturių variantų: · 4 Kameros + 8 CH NVR · 6 Kameros + 8 CH NVR · 8 Kameros + 8 CH NVR Mes teikiame Nėra/ 1 TB/ 2TB Kietąjį Diską įsigyti neprivaloma

Stebėjimo Kameros Savybės:

· Vaizdo Jutiklis: 1/2.8" Progressive Scan Jutiklis · Raiška: 2304*1296 · Objektyvas: 3.6 mm · Automatinis Baltos spalvos Balansas ir 3D-DNR · Naktinio Matymo: Parama · Minimalus Apšvietimas: Spalvota 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux

Nagų-nemokamas montavimas

Įrengtas specialusis dvipusės juostos nagų-nemokamas montavimas.Patogiau ir paprasčiau.Skanaus!

Sureguliuokite fotoaparato kampas laisvai, be atsuktuvo.

Sukimosi kampas kameros sukasi variklis gali pasiekti 200°,Jūs galite nuotoliniu būdu reguliuoti kameros Kampas telefone,, Kad fotoaparato laukas platesnis.

HD 3MP Vaizdo Rezoliucija

Apsaugos dalykai, kurie rūpi labiausiai, kurių saugumo kameros su 2304*1296 HD raiška yra labai svarbus.Su HD aiškumą ir ryškumą, jums nereikės nerimauti dėl trūksta svarbios informacijos, jei incidentas įvyksta, įvyksta dėl savo turtą.

PASTABA:

Belaidžio saugumo stebėjimo sistema nereiškia, kad jūs galite naudoti sistemą be jokių laidų, elektros energijos tiekimas vis dar reikia galios ant kameros ir NVR, maitinimo adaptera pateikta pakuotės, nepalaiko Baterijas. (Mes neturime perimti Montavimas)

Parama aukštos raiškos garso įrašymo

Palaiko balso įrašymas, o ne du-taip, domofonas.

Plug and play,Mėgautis!

Mėgaukitės visi privalumai belaidžio saugumo sistemos, tokios kaip lankstų montavimo padėtys, lengviau, elektros instaliacijos darbai ir mažiau žalos savo apdaila.Ji gali būti panaudota bet kur, ypač atokiuose pastatuose netoliese energijos šaltinius.

WiFi Diapazonas

Sujungimo Būdai:

(1) Kartotuvo Funkcija-Pratęsti WIFI Atstumas Kartotuvo funkcija leidžia jums paleisti fotoaparatą, kad iš signalo diapazonas per kamera asortimentą.ir taip pagerinti signalo.

(2) ANRAN Universalus IPC Router / Kartotuvas Išplėsti WiFi Range Namų Saugumo kamerų Sistema, Wireless (Nėra pakuotėje, reikia įsigyti atskirai)

NVR Savybės:

· 8CH Belaidžio NVR · NVR Built-in Wifi Maršrutizatorius, Dažnių juostos plotis-draugiškas · Paramos Video Peržiūra/Įrašymas/Atkūrimas/USB Backup · Parama Android/IOS/Pad/VNT Nuotolinio Peržiūra · Tinklo Protokolas: UPNP, SMTP, PPPOE, DHCP ir pan. · Gauti greitą el. pašto įspėjimus, kai judesio aptinkamas · 1 SATA Prievado, 4TB Kiekvienas, 1 USB 2.0 Prievadas · Maitinimas: DC 12V

Ateina su 13 colių monitoriaus

Ši belaidžio saugumo kamerų sistema su 13 colių monitorius, jūs galite turėti didelės raiškos vaizdą per realiu laiku stebėti, jums nereikės pirkti atskirą ekraną, sutaupyti daugiau pinigų, ir daugiau vietos.Jums tiesiog reikia maitinimo fotoaparato ir NVR, tada ir vaizdai bus parodyti ekrane jums.Tikrai plug and play.Ir jūs galite peržiūrėti 8 kamerų vienu metu ekrane.

Judesio Aptikimo ir Įspėjimą el. paštu

Galima įjungti judesio aptikimo perspėjimus, kai objektas juda, fotoaparatas bus išsiųsti neįprastą situaciją į savo El. paštą.

Long Distance Night Vision

Tamsa gali potencialių įsibrovėlių papildomų pasitikėjimą.Norite saugumo sistema, kuri apsaugo jus visais valandas per dieną, kuris yra, kodėl infraraudonųjų spindulių naktinio matymo, yra esminis.Fotoaparatai yra įrengta su galingas infraraudonųjų spindulių LED žibintai, siekiant užtikrinti, kad bet kokia medžiaga, užėmė naktį trapumą ir aiškiai.Tikėtis, kad tiksliai apibrėžta naktinio matymo diapazonas-iki 150ft su aplinkos apšvietimo ir 100ft visiškoje tamsoje.

Įvykių Chronologija

Greitai peržiūrėti praeities judesio įvykių naudojant " easy-to-use renginio laiko juostos funkcija.Tiesiog pasirinkite datą ir pažymėkite paryškintos eilutės, kurie rodo, kad pasiūlymas įvykis buvo užregistruotas.Taigi, galėsite gauti galimybę eiti tiesiai į incidento vaizdo įrašus, o praleidžiant kitus.

Pastaba:

· Jei pasirinkote šį rinkinį įtraukti kietąjį diską, diske bus iš anksto įdiegta į nvr prieš vežimą. · Jei norite naudoti atkūrimą, reikia įsigyti komplektą su Standžiajame Diske.

Kietojo disko dydžio ir įrašymo laikas:

· Kai hard diskas yra pilnas, sistema automatiškai ištrinti seniausių įrašų, vaizdo, tokiu būdu siekiant pažangios loop įrašymo. · Duomenys yra nuoroda tik, atsižvelgiant į faktinį naudojimą.

Nuotolinio Peržiūra, Bet Kur Ir Bet Kada

Su nemokama programa jums žinoti, kad tai, kas vyksta, net jei esate ne aplink, Gauti pranešimai ir peržiūrėti gyvų ar įrašyti filmuotą medžiagą tiesiai iš savo telefono.

Lengva prisijungti

Draugiškas SW sąsaja, parama multi-language

Jis palaiko anglų, rusų, prancūzijos, Turkijos, Italijos, ispanijos, Vokietijos, korėjos, Japonijos.,ir t.t

IP66 atsparus Vandeniui:

IP66 profesinės apsaugos stebėjimo kamera Lauko/Patalpų naudojimo.Darbo Sąlygos: -30 °C ~ 60 °C, Drėgmė 95% arba mažiau (be kondensacijos)

Paketo Duomenys:

·1x 8CH Belaidžio NVR ·1x Maitinimo NVR ·1x USB Pelė ·1x instrukcija ·Nėra/1 TB/2TB HDD (Priklauso nuo gaminio savybės jums pasirinkti) ·4/6/8x Bullet Kameros (Priklauso nuo gaminio savybės jums pasirinkti) ·4/6/8x Pakuotė Varžtai ·1x 3ft 1M Ethernet Kabelis ·4/6/8x Maitinimo Fotoaparatas ·1x Įspėjimo Lipdukas(dovana)

Garso vieną pusę garso
TV Sistemos PAL
Rezoliucija 1440P
Modelio Numeris K08W20M12-DW18-P
VNT Kameros 8Pcs
Prekės Pavadinimas Zoohi
App EseeCloud
Kilmės KN(Kilmės)
3.5" HDD 0/1/2/3 TB
Vaizdo Įvestis 8 Kanalų
Sertifikavimo FCC

Panašūs produktai