E27 uv-C Baktericidiniu Ultravioletinių UV spindulių Vamzdis Lemputė AC220V Ozono Sterilizacija Erkės Žibintai Baktericidinė Lempa Lempa Lempa Dezinfekcijai

€6.24

-29%

€8.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oro ozon, vaiko fakelas, lempa led, uv lampara, pompastika, 3d dragon lempos, uv dezinfekuoti dėžutę, 2000 led, uv-c lempa, usb uv c.

E27 uv-C Baktericidiniu Ultravioletinių UV spindulių Vamzdis Lemputė Dezinfekavimo Lempa Ozonui Sterilizacija Erkės Žibintai Baktericidinė Lempa Lemputė AC220V

Specifikacija:

Tipas: uv-C Baktericidinė Lempa

Bangos ilgis: uv-C-245nm/UVD-189nm

Įtampa: AC 220V

Lempa Bazė: E27

Galia: 11W/15W/20W/25W

Spinduliuojantis Spalva: Melsvai violetinė

Medžiaga: Kvarcinis Vamzdelis

Pasiūlymų Terminas: 1-3 kartus per savaitę

Pasiūlymas Sterilizavimo laikas: 30-60 minučių vieną kartą

Ypatybė:

Visiškai Naujas ir aukštos kokybės.

*Pagamintas iš kvarco medžiagos, ilgas tarnavimo laikas, didelės spartos duomenų perdavimo sparta ir geriau sterilizacija poveikį.

*UV dezinfekavimo lempos savarankiškai stabilizavimo namų skirta medicinos lygio.

Lengva naudoti, taip pat gali būti įdiegta naudoti namuose apšvietimas (įprasta E27 varžtas).

*Tinka integracijos ultravioletinės lempos sterilizacija naudojami šeimos aplinkos.

*Veiksmingas prieš oro ir paviršiaus bakterijų ir virusų, sterilizavimas nėra miręs kampas, nužudyti maro mažytė daugiau kruopščiai.

Pareigos:

Nužudyti Dulkių Erkutės: Dulkių erkutės yra mažų būtybių, kurios yra nematomos plika akimi, ant lovos, pagalvės, sofos,kilimas, jie yra visur į namus ir padaryti daug kenkia: Dulkių erkės įkandimo žmonių odos, kad niežulys ir odos paraudimas, tegul žmonės negali miegoti ir nepatogu.Šios lempos UV-C spindulių yra šimtai thmes stipresnis už saulės, jie gali nužudyti dulkių erkutės iš karto.

Nužudyti Bakterijų: Ši lempa gali lengvai nužudyti bakterijos sudaro : pelėsių, Staphylococcus aureus, escherichia coli,, gripo ir kt.Ultravioletinės šviesos bus pertrauka juos žemyn į vandenį ir deguonį.

Pašalinti kvapas: Ši lempa gali pašalinti kvapas, kaip ir Dūmo kvapas virtuvėje, musty kvapą miegamajame, ir blogas kvapas vandentiekis, batų dėžė, šaldytuvas, šiukšliadėžės ir kt.UV-C spindulių gali nužudyti bakterijos, kurios sukelia kvapas, ir ozonas greitai nužudyti ir oxidatively skyla organinės ar neorganinės kvapo medžiagos.

Švarus oras: Gali sugriauti maža medžiagų į orą, sumažinti alergenų, kuris gali sukelti astmos ir alergijos, Žudo teršalų, kurie sukelia peršalimo, flus, alergijos, sinusų infekcijos, kad oro naujesnis

Įspėjimas :

Ultravioletiniai spinduliai gali nudeginti akis ir odą, kai produktas pradeda, žmonių ir gyvūnų, augalų turi palikti sceną, kad būtų išvengta tiesioginio matymo UV spindulių!

Po naudojimo pabaigos, rekomenduojama vėdinti 30-45 minučių!

Pastaba:

* Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

* Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Įtampa 220V
Šviesos Srautas -
Spalvos Temp(K) 3000K
Prekės Pavadinimas GRAXIDEA
Sertifikavimo ce
Savybės Ultravioletines Lempas
Modelio Numeris UV Lempa Dezinfekcijai
Vidutinė trukmė (val.) -
Garantija -
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai