1 Pora 50mm Olimpinių Lankų Štanga Apykaklės Užraktas Dumbell Įrašus, Apkabos, Svorio kėlimo, Baras, sporto Salė Hantelio Fitneso Įstaiga Pastate

€6.03

-31%

€8.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yn50mm, sporto žmogus svoriai, dumbbel, sporto salė hanteliais, 16 kg kettlebell, sportas viršų, vyrai įstaiga pastate, vyriausiasis treneris, reguliuojamas dumbells fitneso, maršrutizatorius pakėlimo mechanizmas.

SAVYBĖS:

Paprasta naudoti,

Dizainas, jus saugus.

Šie antkakliai yra mėgstamiausia crossfit ir daug kitų prekybos salėse.

Paketas Apima:

2 * Štanga Apkabos, Aliuminio

Spalva:juoda, raudona, mėlyna, geltona ir juoda

1.Patvarus ir saugus :Mūsų Olimpinės Aliuminio sijos apvadai(Parduodama Poromis) yra pagamintas iš Klasės Aliuminio ,lengvas, patvarus ir saugus bet kokius 2" (50mm) strypai, nesvarbu, kaip sunkiųjų jūs liftas , mūsų hantelio gnybtus užtikrinant jūsų svoris plokštės, jūs galite sutelkti dėmesį į savo mokymo negalvodami.Aliuminio medžiagos, yra sunkiųjų atrodo kietas ir aukštos kokybės per.

2.Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS - DIDELIO STIPRIO Aliuminio LYDINYS: Aliuminio Konstrukcija, Stipresni ir patvaresni nei plastiko.Aliuminio Konstrukcija užtikrina tvirtą, ne slydimo sukibimas ant jūsų lėkštės, padeda apsauga, per didelis naudojimas ir laiko.

3.LENGVA NAUDOTI, VIENA VERTUS ĮDIEGTI:iš Anksto dizainas daug geriau, nei tradicinių.Viena vertus operacija,greitai snaps ,vienu mygtuko atidaryti ir uždaryti, padėti jums nuklysti ir išjungti lengvai keisti svorius.

4.PATOGIAU ATLIKTI:mūsų hantelio įrašus antkakliai yra Nešiojamas lengvas ir kilnojamieji.Tai patogiau Iškelti iš savo namų treniruoklių salė, kad visur, kur treniruotės !

5.Prieinama keliomis spalvos: Mes turime juodos, raudonos, mėlynos, geltonos ir sidabrinės už savo pasirinkimą. 2 Masės Laikikliai

Modelio Numeris Olimpinė Štanga Gnybtus
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Hantelio

Panašūs produktai