M6+M8 T-track Lizdas 100/200/300/450mm Aliuminio Lydinio Skaidrių Plokščių T-Slot Mitra Kelio Slankiklį Maršrutizatorius Lentelėje "PASIDARYK pats" Medienos apdirbimo Įrankius

€6.80

-51%

€13.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mediena, medienos apdirbimo įrankiai, aliuminio t stebėti, mitra t stebėti, žalia mediena, medienos apdirbimo įrankiai, rt0700, etabli maršrutizatorius lentelė, makita mitra dėžutę, fi wi maršrutizatorius, maršrutizatorius tabl, įrankis, staliaus darbai.

Savybės:

√ Jis yra naudojamas T-slot aliuminio logotipų prisijungti ir kitos dalys ir sujungtas kartu su T varžtas ar kt.

√ T-Slot riešutai kad vartotojas galėtų pridėti gnybtus rungtynių be ašarojimas žemyn esamų gnybtus.

Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes padėsime jums ją išspręsti.Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų.Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

Prekės Pavadinimas 9USEMACHINE
Modelio Numeris HG-1235
Ilgis 100mm/200mm/300mm/450mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Dydis 100mm/200mm/300mm/450mm
Pakuotė Kita
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Kiekis 1pc
Sriegio Dydis M6/M8
sąlyga Nauja
spalva SIDABRINĖ
Prašymas Medžio Apdirbimo Įrankis
Tipas T-track Lizdas

Panašūs produktai