ELEGANTI-200pc Kišenėje Skylę Varžtai Žvakių Rinkinys, Skirtas Kreg Jig Medienos Doweling Stalių Varžtas Tvirtinimo Jig Sistema, Medienos Gręžimo Įrankis

€7.74

-23%

€10.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kišenėje varžtas, jig sistema, mini pocket varžtų veržimo, kaiščio jig, įstrižai skylę positioner, gręžimo kreg, jig, jig kišenėje, skylę kišenėje jig, įrankis, staliaus darbai.

.

.

.

Doweling skyles ir kampas skylių -- du poveikis kartu, sutaupyti pinigų ir laiko. 4 -būdų, kaip galima gręžimo doweling skylių , 2 -būdų, kaip įstrižai skylių tikslus padėties nustatymas.

Dizainas yra pagrįstas, lanksčiai naudoti, turi masto ženklu, lengvai reguliuoti skylės gylis.

Su mediniais tenon skylę, vertikalaus gręžimo funkcija, yra Puikus įrankis, plokštės baldams.

Multi-purpose paprasta gręžimo positioner, galima gręžti tiesiai skyles ir įstrižai skylių tikslus padėties nustatymas, dizainas yra pagrįstas, lanksčiai naudoti, turi masto ženklu, lengvai reguliuoti.

1.Apie Varžtus:

Varžto Ilgis: 30mm (vid.1.1 colio)

Tipas: M4-25 Varžtus / Phillips

QTY: apytiksl.100 skaičius

2. Apie Tai, Plastikiniai Kamščiai:

Tipas: Kieto

Ilgis: 44mm (MAKS.)

Plotis: 11.6 mm (MAKS.)

QTY: apytiksl.100 skaičius

Medžiagos: Metalas + Plastikas

spalva: Juoda & Balta

Paketas Apima

100vnt varžtai

100vnt plastikiniai kamščiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

.

.

.

.

.

Muitinės Atsiprašome, mes nesame atsakingi už Muitinės mokestis, PVM, ar jokių papildomų mokesčių dalyvauja.Siuntos Mes laivas visame pasaulyje www.restapa.lt Standartinis Pristatymas methord, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, DHL ir kt.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pavadinimas ir adresas, nurodyta www.restapa.lt, yra teisinga.Jei vardas ir/arba adresas yra neteisingas, tuo atveju, grįžti ar ne gavimo produktas bus apie kliento atsakomybė.Paketai yra siunčiami per 5~7 darbo dienų po mokėjimo tikrinimo.Stebėjimo informaciją apie pakuočių, siunčia Kinija/Singapore Post, paprastai yra rodomas per 3-5 darbo dienas.Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų po mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau.Paslaugos Mes siekimas 100% klientų pasitenkinimo, jei kyla kokių problemų, susijusių su produkto, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, rasime sprendimą, kaip įmanoma greičiau.Grįžti/Grąžinimo Visos mūsų prekės yra 100% nauji ir originalūs, Tai yra didelė garbė mums pateikti geriausius produktus ir teikti aukštos kokybės paslaugos jums.Sumokėsime grąžinti pinigus, jei prekė nebuvo gautas per laivybos laikas garantuotas, ar buvo sugadintas per laivybos.

Jei užsakysite buvo uždarytas www.restapa.lt dėl galimų saugos priežasčių.Visus mokėjimus (išskyrus mokesčius ir rinkliavas, padarytą tretiesiems asmenims) turės būti grąžinta į jūsų sąskaitą.

.

.

Medžiaga Greitapjovio Plieno
Modelio Numeris -
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas Xzante
Naudoti Metalai Gręžimas
Ilgis Kaip apibūdinti
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Tipas Twist Drill Bit
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai