Išskirtinį labai puošnios sandėlyje dydis US4=UK8=Europe34 ilgomis rankovėmis nuotakos vestuvių suknelės

€97.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mama marškinėlius 2019, mama metais trofėjus, mama atsipalaiduoti kelnės, mama sūnui, pižamos, mama daiktai, mama todorok perukas, pagrindiniai tucson 2004, j. hobis gundam, j. laimingas marškinėlius.

Išskirtinį labai puošnios sandėlyje dydis US4=UK8=Europe34 ilgomis rankovėmis nuotakos vestuvių suknelės

Pastaba:Dauguma merginų reikės šiek tiek alternations.Vietos pritaikyti gali lengvai pakeisti savo suknelę.Jei esate bewteen dydžių,mes rekomenduojame, kad jūs einate su didesnio dydžio ir suknelė pakeista, siekiant užtikrinti, puikiai tinka.

"Hollow" - tai "skylė" bazę ant kaklo.

Visi matavimai atsižvelgdama be batų .

Suknelė Matavimo Vadovas

Žemiau yra tik vadovas.Mes rekomenduojame, kad, kai tik įmanoma, gausite kvalifikuota siuvėja įvertinti jūsų suknelė dydis.Visada gauti ką nors dar padaryti matavimai, jūs: matavimo sau suteiks netiksli numerius ir gali sukelti nusivylimą.Priemonė, apatinius, panašius į tuos, jums bus nešioti su jūsų suknelė; nėra priemonė nei kitų drabužių.Standartinis Suknelės Krūtinė

Ne savo liemenėlės dydį!Imtis juosta aplink nugaros ir jį visoje galo dalis jūsų biustas.Jūsų rankos turi būti atsipalaidavęs, žemyn jūsų pusės.Jums reikia dėvėti liemenėlę, kai pradėdami vartoti šį matavimą.Juosmens

Tai yra mažiausias dalį savo juosmens.Paprastai tai colių, arba tiek virš savo bamba.Taip pat žinomas kaip gamtos talėja.Klubai

Tai, kad didžiausią dalį savo klubų, visoje hipbone.Matuojama maždaug 7 cm žemiau gamtos talėja.Šis matavimas nereikalingas visą chalatai.Tuščiavidurio Grindų

Tai yra ilgis nuo jūsų tuščiaviduriai ( tuščiavidurio tik pagal jūsų kaklo ), kad jūsų kulniukai. (Take juostos iš savo priešais, su basos pėdos ).Jums turėtų stovėti vertikaliai, o jūsų kojos turi laikyti kartu.Aukštis

Stovėti tiesiai, kojos kartu

Priemonė basomis kojomis

Pradėti viršuje galvos ir traukti juosta tiesiai žemyn prie grindų

Laivybos Informacijos, Pagaminta pagal Užsakymą Elementai

Kadangi visi mūsų suknelės yra pagaminti pagal užsakymą, kiekviena dresss siuvimo trukmė priklauso nuo sudėtingumo, jos projektavimu ir sezoninis paklausos pokyčiai.Kiekvieną dresss puslapis bus rodomas apskaičiuota, siuvimo metu, skaičiuojama pagal šių veiksnių.Siekiant užtikrinti jums gauti savo suknelę laiku, prašome vieta jūsų užsakymą kuo anksčiau, siekiant išvengti ilgą siuvimo metu piko sezonus.

Atšaukimo Politika

Mes suprantame, kad užsakant suknelę už jūsų ypatinga proga yra svarbi įmonei ir mūsų panaikinimo politika buvo sukurta turint tai omenyje.Tačiau, svarbu pažymėti, kad mūsų drabužiai ir kai kurie priedai (įskaitant batus, varčias, ir apsiaustas) yra pagaminti pagal užsakymą, ar jums užsisakyti standartinio dydžio arba papročius matavimai, ir medžiagų, negali būti naudojamos pakartotinai, vieną kartą kūrimo procesas jau prasidėjo.Geros naujienos yra tai, kad po pateikiant užsakymą, dar yra laiko apsigalvoti.Prašome kreiptis į mūsų panaikinimo ir grąžinimo politiką žemiau detales.

- Prekė panaikinimo prašymus, gautus per 24 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo,* galės grąžinti visą.

- Prekė panaikinimo prašymus, gautus per 24-72 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visa, laivybos išlaidų ir 50% produkto įsigijimo kainos.

- Prekė panaikinimo prašymus gavo daugiau kaip 72 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, gali būti taikomas dalinis grąžinamoji išmoka, kurią sudaro visą laivybos kaina.

- Kai jūsų užsakymas buvo išsiųstas, jis nebegali būti atšauktas.

Jei norite atšaukti užsakymą, prašome Prisijungti prie Mano Užsakymai elgtis.

Grąžinimo Politika

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė buvo atliktas standartinis dydis arba užsakymą matavimai, kurį nurodėte.Pabandykite jūsų suknelė kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

Jei grąžinate arba keistis suknelės, ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.

1,su Defektais, Sugadintas ar Misshipped Straipsniai

Sugedęs, sugadintas arba netinkamai siunčiami straipsniai turi teisę grąžinti visą.Kai prašo jūsų grąžinimo, būkite pasiruošę teikti Klientų Aptarnavimo nuotraukos aiškiai rodo, kad problema su daiktų.Jei manote, kad jūsų daiktai buvo sugadinti siuntimo metu, Klientų Aptarnavimo reikės nuotraukos, rodantys, kad pažeistos pakuotės, taip pat "Žalos Įrodymų" dokumentai iš savo pristatymo vežėjas, kad apdoroti jūsų pinigus.

2,Klijavimas arba Montavimo Klausimais

Kaip ir visi mūsų suknelės yra rankomis siuvami ir pritaikytą, baigė suknelė gali skirtis apie vieną (1) colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai.Siekiant užtikrinti, kad jūsų prekės bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.

3,Punktas yra ne dydis užsisakėte

Jei jūsų elementą dydis skiriasi nuo specifikacijų jūsų užsakymo daugiau nei vieną colių, mes rekomenduojame jums surasti rasti vietos pritaikyti atlikti koregavimus, ir mes mielai grąžinti jums 100 proc. produkto kainos siuvimo išlaidas.Jei pasirinksite šią parinktį,,, atminkite, kad prašymą gavusi iš savo specialiai kopija turi būti pateikiama, kai prašoma kompensavimo.

4,Jūsų elementą dydis yra užsakytas, bet netelpa

Suknelės, kad netelpa tinkamai, bet tinka specifikacijas galite užsisakyti negalima grąžinti arba pakeisti.Kaip mūsų suknelės yra pagamintas su papildoma medžiaga siūlių, jūs galite padaryti nedidelių pakeitimų vietos siuvėjo, savo lėšomis.

Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Nėščioms Moterims, Taip
Modelio Numeris WSD49
Rankovės Stilius Rankovių
Prekės Pavadinimas CloverBridal
Iškirpte O-Kaklo
Built-in Liemenėlė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Traukinys Teismas Traukinys
Talėja Natūralus
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apdaila Perlai
Mados Elementas Iliuzija
Atgal Dizainu Nėriniai
Tikrasis Vaizdai Taip
Siluetas A-LINE

Panašūs produktai