Pasirinktinis Pavadinimas Siena Lipdukas su Gražių Gėlių Namų Puošybai Darželio Vaikams, Kūdikio Kambarys, lipnios Unikali Dovana YT623

€4.07

-25%

€5.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: daewoo nexia paieška, nexar brūkšnys cam dual, laikraščio marškiniai, kaklaraištis, niutonų craddle 40s, niutonas guminiai batai, newst vestuvių suknelė, tritonas maze runner mi, newsmy muzikos grotuvas, žemaičių nakties miego.

medžiagos: Draugiškos Aplinkai PVC dydis: 42 cm x 16 cm, 56 cm x 21 cm 111 cm x 42 cm Pastaba:Prašome palikti pavadinimas

Pls palikti pranešimą dėl savo užsakymą arba "susisiekite su mumis" spalva ir pavadinimas norite ,kitaip mes išsiūsime numatytuosius spalvų.ačiū.

DUK

1, jūs Galite padaryti bet kokį vardą ant sienos lipdukai?Taip,mes galime padaryti bet kokį vardą ir anglų kalba, pavadinimas turi būti 3-8 raidėmis.Jei pavadinimas prancūzų,ispanų ar arabų,prašome susisiekti su mumis, patvirtinantis, kol jūs jį užsisakyti.

2,Kaip aš galiu siųsti jums pavadinimus ir spalvas reikia?Pirmasis metodas,prašome nuomos pavadinimus ir spalvas "Palikti pranešimą šio pardavėjo" variantas, kai jums peržiūrėti ir patvirtinti savo užsakymą.Kitas būdas,spauskite "Contact Dabar" siųsti pranešimą tiekėjo Paslaugų Centras.

3,jūs Galite padaryti dropshipping?

Taip,mes jau gamykloje.mes dropshipping visame pasaulyje,prašome palikti klientų adresas tiesiogiai,mes atsiųsime artimiausiu metu.

4, turiu savo dizaino,jūs galite padaryti tai?

Taip,mes galime padaryti pasirinktinį lipdukai,prašome jį pasitarkite su mumis prieš jį užsisakyti.

Specifikacija Single-piece Package
Klasifikacija Langų Lipdukai
Medžiaga Plastikiniai
Temos Animacinių filmų
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Modelio Numeris YT623
Stilius KŪRYBINGAS
Kilmės KN(Kilmės)
Scenarijus SIENOS
Prekės Pavadinimas Melissalove

Panašūs produktai