MIGLOTAS PVC Staltiesė atspari Vandeniui Virtuvės Stalo Padengti Alyva atspari Dulkėms Minkšta Stiklo Raštas Stalas Trinkelėmis Namų Puošybai

€8.57

-30%

€12.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: staltiesė pvc, padengti tabl, medžiaga pvc lentelės, staltiesė atspari vandeniui, komiksų pelės mygtukai, stalo staltiesė, klijuotė staltiesė, pvc, pvc coted, stiklo nuotaika, kawaii kilimėlis.

Produkto Išsamiai

MIGLOTAS PVC Staltiesė pagaminta iš ekologiškos plastiko, vinilo, PVC su karšto spaudimo į ritinį.Mūsų stalo užtiesalai yra patvarus, atsparus vandeniui, aliejus, atsparus, tinka stalo užtiesalai ir stalviršiai, kad nebūtų subraižyti ar susinervinęs, kuriuos augintiniai arba aštrių daiktų, ir išlaikyti baldų paviršius visiškai naujas.

Storis: 1mm

Medžiagos: pvc plastikas

Modelis poveikis: Vandens lašas

Pakuotės Turinys: 1x MIGLOTAS Staltiesė

Savybės: nepralaidus Vandeniui, Oilproof, atsparus Karščiui.

Idėja: Valgomojo Stalai, Kavos Staliukai, Potholders, Iškylų Kilimėliai, Medienos Apsaugos Grindys.

Pastaba:

1. Minkšta stiklo mažės po naudojant ilgą laiką, todėl PVC staltiesė bus didesni 1-2cm nei reguliariai dydžio. 2. Yra apsauginė plėvelė ant paviršiaus staltiesė.Prašome pašalinti prieš naudojant staltiesė.

Nuotraukas Rodyti

Pristatymo laikas 1. 15-20 darbo dienų (Japonija, Singapūras, Pietų Korėja, Malaizija) 2. 15-35 dienas (Vakarus Euro, Rytų Euro, Okeanija, Vidurio Rytuose, Šiaurės Amerikoje) 3. 35-45 darbo dienomis (Pietų Amerikoje, Afrikoje, Pietų Afrika) 4. 35-60 darbo dienomis (Rusija) Mokėjimas 1. Jei jums reikia pakeisti kainą užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą. 2. Pirkėjų sumokėtas importo muitai, muito mokesčius ir mokesčius, jei tokių yra. 3. Mes priimame mokėjimo būdus: Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelės, Interneto Pinigai ir banko pavedimu.Grįžti & Grąžinti 1. Visi mūsų produktai yra pagaminti iš didžiųjų gamintojų, profesinių QC Komanda bandymo produkto. 2. Jei gaminiai yra ne pats, kaip ir aprašymas, arba skaldyti tranzito, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. (Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas. 3. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už laivybos kaina.Atsiliepimai 1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5 žvaigždžių atsiliepimą apie mus. 2. Jei nesate patenkinti produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis, o ne palikti neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą.Mes stengiamės patenkinti jus.

Modelis poveikis Nepermatomas
Technics Neaustinių
Dydis 60x60cm, 60x120cm, 70x70cm, 70x120cm, etc.
Modelio Numeris MIGLOTAS-pvc staltiesė
Medžiaga PVC
Kitas Pavadinimas PVC Lentelės, plėvelės, Minkšta stiklo
Modelio Tipas Animacinių filmų
modelis SPAUSDINTI
Funkcija Oilproof
Storis 1mm
Formos Stačiakampis
Stilius Europa
Prekės Pavadinimas koralų
Naudoti viešbutis

Panašūs produktai