Beauty Star Pasukti RF Veido Odos Atjauninimo Radijo Dažnis Veido Grožio Mašina Kaklo Body Massager Odos Priežiūros Griežtinimo, Liftas

€73.54

-29%

€105.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: face lift, garo pirtis, esmė mašina, kėlimo veido mašina mini, valyti veido, kūno garo, rf, veido garų, kaukė dėklas, veido kėlimo mašinos.

Pasukti RF Veido Atjauninimo Radijo Dažnis Veido Mašina

Darbo Principas:

Sukasi, oda tampa stangresnė, su naujoviška patentuota 360 Rotacinis gydymas, galvos ir 1800KHz aukšto dažnio, gabena šilumos poodinio sluoksnio aukšto dažnio srovės kartu su tolimųjų infraraudonųjų spindulių remontas.Padėti didinti odos medžiagų apykaitą, pagreitinti kraujo cirkuliaciją, šilumos iki dermos, kad kolageno augimas, sklandžiai raukšles.Požymiai: 360°Rotacija, 5 RF Vadovas, 630nm Raudonas Led, 1.8 Mhz Produkcija, Tiksliai Energijos

Funkcijos: 1. Pašalinti kaktos raukšlių 2. Pakelkite kampe akies, sklandžiai akių maišelius ir raukšles aplink akis. 3. Plinta kolageno, balinimas, pašalinti purslų ir raukšles. 4. Sklandžiai Nasolabial raukšlės, liftas, odos aplink burną. 5. Pakelkite kontūras, kurti V-veidą. 6.Skatinti limfos drenažas, sklandžiai kaklo raukšles.

- Jei norite pirkti daug daiktų mūsų parduotuvėje, galite pridėti juos visus į pirmąjį krepšelį, tada atlikti mokėjimą kartu. - Pavedimai bus atšaukti, jei mokėjimas nebuvo gautas per 20 dienų nuo pirkimo. - Jei norite padaryti didelį užsakymą, susisiekite su mumis ir gauti didmeninės kainos, galime jums pasiūlyti gerą nuolaidą.

Pristatymo laikas priklauso nuo sezono, oro sąlygų ir kitų veiksnių, dėl užimtas dienas, pristatymas gali vėluoti. - Rusijos Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų kalbos žinias, Vardas ir pavardė , ar galite gauti ne ji, nes po politikos. -Brazilija, Čilė, Peru ir kitas Pietų Amerikos Šalis , tai būtų 25-60 dienų atvykti. -Nes vietos papročius.Per užimtas laivybos sezonus, tai užtruks apie 35-90 dienų. - Mūsų produkto kaina nėra įskaitant mokesčius . - Pirkėjas yra atsakingas už mokesčius.Prašome aktyviai kovoti su muitinės formalumus. -Jei jums reikia bet kokį dokumentą, patvirtinimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Mes labai vertiname tai, kad, jei jūs galite palikti mums 5 Žvaigždžių Atsiliepimų . -Mes nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jums Parodyti Keletą Nuotraukų iš jūsų 5 Žvaigždučių atsiliepimus! -Jei turite kokių nors problemų, PLS nepalikite neigiamų atsiliepimų tiesiogiai! -Mes pasistengsime geriausia spręsti problemas ir suteikti jums patenkinti sprendimas.

Funkcijos 1 630nm raudonas LED
1 straipsnis Radijo Dažnių Grožio Mašina
Asmens Priežiūros Prietaiso Tipas Veido Garlaiviai
Funkcijos 5 Rotacija
Funkcijos Odos Sugriežtinimas, Odos Kėlimo, Raukšlių Šalinimas
3 straipsnis RF Veido Massager
Savybės 4 Tikslūs Energijos
Modelio Numeris SC415
Funkcijos 3 1.8 MHz Išvesties
Funkcijos 2 5 RF Vadovas
2 straipsnis 360 Laipsnių Sukimosi Massager
Prekės Pavadinimas Sukimosi DAŽNIŲ Odos Priežiūros Prietaisas

Panašūs produktai