ES Sandėliai 1 Din Automobilių Radijo DVD Grotuvas 7" Universalus GPS Navigacijos Stereo multimedia touch ekranas 1024*600 galinio vaizdo kamera RDS

€164.68

-21%

€208.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilio radijas, 1 din radijas, "bluetooth" automobilio radijo, 2 din "android" radijas, vokietijos sandėlio, europos sandėlyje pristatymas, 2 din radijas, eunavi 2 din "android" 10, sandėlyje, 2020 camry.

Kalba: Anglų Vokiečių Prancūzų Italų Ispanų Portugalų Rusų, Lenkų, Turkų, Arabų, Korėjiečių, Japonų, Danų, Olandų, Švedų, Kinų, Hebrajų

Dovana:

1. GPS Antenos

2. Galinio vaizdo kamera

3. 2GB RAM +32GB ROM Paleisti grynas " Android 9.0 abroad , CPU: Quad Core T3

"Android" telefono veidrodžius pagal "WIFI" ir "Airplay", skirta "Android" telefonas

Bulit-in WiFi, palaiko 3G/Wifi hotspot dalijimosi tinklą iš savo telefono, Tik palaiko 3G WCDMA Sim Kortelės 3G Raktą.

Paramos Vairas Kontrolė, Parama ELM327 OBD2, Paramos žemų dažnių garsiakalbis

Bulit "Bluetooth" už laisvą ranką telefonu, ekranas telefonas knyga, 9 EQ Ekvalaizeris muzikai, ESU/FM Radijo, RDS Duomenų Sistema, Didelės konfigūracijos, Protinga kaina.Profesinės išankstinio pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo

MŪSŲ PASLAUGOS:

① Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvo laiko, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų .

② , Prašome suteikti mums galimybę tarnauti jums, nereikia atidaryti ginčui , Ginčą nagrinėja platforma, platformos nėra profesionalus, tačiau jis negali išspręsti pagrindines problemas, pasitikėti mumis, jei turite problemų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes turime profesionalų komanda, išspręsti problemą jums .

③ A fter-pardavimo garantija:

NO 1: 1 metai garantinis laikotarpis

2: Gavau 2 metams (gali būti pratęsta garantija (mokama pasirinktinai)

Logistikos pranešimas: Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokestis, Nuotolinio už papildomą mokestį arba muitinės nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjų atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį Mes gamykloje Kinijoje, daugumai modeliu, mes turime juos sandėlyje, jums tik reikia mums duoti 2-3 dienas bandymo įrenginį. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Pastaba:žemėlapis,mes atsiųsime savo šalies žemėlapį, kaip dovana .bet jei mes neturime savo šalies žemėlapį , mes atsiųsime jums tuščią Kortelę kaip dovana.(tik lango automobilių dvd turi sd kortelę )

DUK:

Kaip atnaujinti GPS Žemėlapis?

Visų pirma, jums reikia atsisiųsti žemėlapių atnaujinimas nuo mūsų svetainėje arba bet kur kitur, skirta "Android".Tada turite nukopijuoti juos į GPS SD Kortelę ir nustatykite naršymo kelią ir į navigacijos programą per parametrą.

Yra galimybė klausytis muzikos ar radijo, naudojant navigacijos ?!

Taip, tai yra įmanoma klausytis radijo arba muzikos, kartu naudojant navigacinę sistemą.Clayton prietaisus, naudojant unikalią technologiją, kuri leidžia klausytis muzikos atsitikti, kai jūs naudojate navigacijos sistema.

Ar šie vienetai remti vairas kontrolės ?!

Taip, žinoma.Kiekvieno skirtingo automobilio modelio, yra įvairių CAN Magistralė ( Pastatytas arba atskiras padalinys ), kuri ateina su vieneto kad atitiktų įrenginį prie transporto priemonės stiprintuvo ir vairo valdymo.

Galime įdiegti DVD Vienetų, mūsų savęs ?

Pageidautina, kad diegimas būtų padaryta profesionaliai asmuo.Mes neatsakome už nuostolius, kurie gali atsirasti, prietaisų skydelio ir automobilio, o įdiegti prietaiso.Taigi, tai yra geriau, kad specialisto įdiegia vieneto ant automobilių.

B. muitai

Sklypai gali tekti išvalyti muitinės ir tai yra pirkėjo atsakomybė, kad tai padaryti, ir gali būti papildomų importo muitų, mokesčių ir laivybos kompanija renka po pristatymo.linkiu jums suprasti, kad jis aiškiai.

C. platinimo tvarka

Jeigu viename užsakyme yra daugiau nei du elementus, tada mes galime pasirūpinti a sklypas.

D. Laivybos metodas

Išskyrus tuos atvejus, Rusija, baltarusija, Brazilija, Kita šalis, produkto vertė-virš 30 JAV dolerių, mes naudojame DHL, " FEDEX, TNT.Mes atsitiktinai pasirinkti šį ( DHL, "FEDEX, TNT) trys express" kompanija.Jei klientai turi specialius reikalavimus, palikite pranešimą, kad jums reikia pasirinkti express " kompanija.

Mokėjimo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą

Vežimas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Krova Automobilio Konsolės
Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
ROM 32G
Operacinės Sistemos Android 9.0
Medžiagos Tipas ABS+Metalas
Modelio Pavadinimas Eunavi-102
Ekrano Dydis 7"
Rezoliucija 1024*600
Galia 4*45w
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Din Vienas Din
Max Išorinė Atmintis 32G
Speciali Funkcija Palaiko 3G Tinklas
Prekės Svoris 4kg
RAM 2G
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Universalus
Sertifikavimo ROHS
OSD Kalba lietuvių
Prekės Pavadinimas eunavi
Įtampa 12V
Elemento Dydis 7 colių
Sąsaja Universalus
TF/Micro SD Lizdas 2
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai