50 lapų 9.33x9.33cm originali 24K valgomieji aukso lapų maisto apdailos Aukso kaukė kosmetologijos

€49.28

-9%

€54.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maisto auksas, aliuminio folija, popieriaus, skinfood, maisto odos, lapas sidabrinė, korėjos kaukė lapas, aukso lapų popieriaus, veido maisto, aukso lapų rinkinys, veido kaukė korėja.

50 lapų 9.33x9.33 cm, originali 24 K Valgomieji aukso lapų

Medžiaga: originali gryna 24 k aukso lapų.Tai aukštos kokybės valgomieji 24 k auksu Tik aukščiausios kokybės 24 k aukso lapų gali būti naudojamas maisto apdaila..

Specifikacija

Dydis: 9.33 x 9.33 cm Storis: 0.09-0.11 mikronų Aukso kiekis: 99% tikras auksas Kiekis: 50 lapų pakuotėje

Naudojimo--Maisto Apdaila

Valgomosios aukso yra naudojama, kadangi senovės egiptiečių metu, kaip ir "votive" maisto.Taigi, naudojamas nuo 2.000 BC, mes taip pat liudijo apie panaudojimas aukso sakraliniais tikslais, kaip maisto Kinijoje ir kaip dekoracija maisto Japonijoje.Praktika, panaudoti valgomieji originali aukso lapas kaip dekoracija, atvyko tada Europoje plačiai naudojama metu XV Amžiuje, banketus, kurį organizavo valdovų italijos lordships.

Naudojimo--Veido Kaukė aukso odos priežiūra

1. Tai gali paspartinti ląstelių augimą ir atsinaujinimą ir odos sveiką ir blizga.Jis padės jums gauti stangri ir elastinga oda. 2. Jis gali slopinti augimą melanino ląsteles ir pagerinti ryškumą ir glossiness odos. 3. Jis gali neutralizuoti laisvuosius radikalus, subalansuoti odos rūgštingumas ir šarmingumas, ir padaryti odai daugiau stabilus, tokiu būdu siekiant anti-senėjimo poveikis. 4. Jis gali aktyvuoti organizmo ląstelių, sklandžiai smulkias raukšleles, odos, ir, kad oda, minkštas, švelnus, baltas ir blizgus.

Naudojimo--Aukso folija Gilding aukštos klasės rankdarbiai

aukso folija gali būti panaudota gild ant paviršių, įvairių amatų, tokių kaip skulptūrų, baldų, medinių linijos, šriftai, lubų apdailai ir kt.Poveikis įklijavimas yra labai aukštos kokybės.niekada išnyks.

24 K Aukso Lapų, Bandymų Ataskaita

Pristatymas naudojimo taisyklės

1.Prekės bus išsiųstos per 48 valandas po visiško apmokėjimo gavimo. 2.Mes laivas visame pasaulyje su flat rate shipping Honkongo (Kinija) Oro paštu.šis tarptautinis užsakymą gali užtrukti ilgiau atvykti, Paprastai shippment, kad visame pasaulyje naudojama imtis 8 25 darbo dienas, išskirti, Šeštadienis & Saulės. 3.vežimas yra tiesiogiai siųsti paprastu oro paštu.ji paprastai trunka nuo 10 iki 25 darbo dienų.dėl variacijos pašto paslaugų įvairiose aresas ,kai kurios sritys gali trukti ilgiau(20-60days),tokių kaip :Italija, rusijos federacijos, Čilės, Argentinos, Tailando , nors mes laivo elementus, oro paštu.mes primygtinai rekomenduojame pirkėjų, kurie iš šių mini šalį būtų geriau pasirinkti $2 draudimo atveju pasimesti. 4.Mes taip pat gali būti express post DHL(5-8 dienų) arba UPS(4-5 dienas).Kaina yra aukštesnė nei standartinių pašto, apie$ 20 ar didesnis.Jei norite post by DHL, ar AVS UPS, prašome susisiekti su mumis.

Pakavimas 50 vienetų
Prekės Pavadinimas castlegold
Storis
Dydis 9.33 x 9.33 cm
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris GGL-24K-9.33-50
spalva Auksas
Naudoti odos grožį; apdaila torto,šokolado,ledų,amatų ir kt .
Aukso kiekis
Rinkinys Tipas No
Medžiaga originali 24K aukso

Panašūs produktai