Mokymo AB Roller Ratas Su Motina Vyrai Moterys Praktinių Pratimų Pilvo Varantys Roller Aukštos Kokybės Namų Salė, Fitneso Įranga

€16.93

-29%

€23.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tinka įrengti, ab varantys, ab roller varantys, pilvo pratimai varantys, didelis jogos kilimėlis, didelis volelis varantys, abs pilvo roller, yaxu elektros generatorius, ab roller, pilvo kilimėlis.

Mokymo AB Roller Ratas Su Motina Vyrai Moterys Praktinių Pratimų Pilvo Varantys Roller Aukštos Kokybės Namų Salė, Fitneso Įranga

[Tikslumo pasinaudoti]

Su " ab Roller ball jūs galite treniruoti viršutinę kūno veiksmingai.Pagrindinis dėmesys skiriamas pilvo raumenys ir raumenys viršutinės kūno dalies (pečių, nugaros, rankų).Tai labai prisideda prie stiprinti centrinę kūno dalį.Jogos kilimėliai apsaugoti savo kelio per pratybas.

[Lauko ir vidaus Naudojimui]

Kas geriau nei AB varantys formuoti savo abs?Pilvo varantys greitai treniruoja pilvo raumenis, pečių, nugaros ir rankų.Fitneso dviratis galite naudotis namuose, darbe ar sporto salėje ir grindys nebus sugadintos.

[Aukštos kokybės ir profesionalumo]

Gerai apgalvota konstrukcija ir aukštos kokybės medžiagų, kad ab " bike tiesa kokybės produktas.Šis produktas yra lengvos ir gali būti vežami lanksčiai.Dėka jo paprastas ir efektyvus naudojimas, ši priemonė tinka Aborigenų mokymas skirtas tiek pradedantiesiems, tiek ekspertams.

[Praktiškai]

Stabilus ratų mokymo ratas yra pagamintas iš plastiko, ant metalinės ašies.Dėka savo kamšalu ir vandens atsparios putos, rankenos, AB varantys siūlo papildomą komfortą ir tvirtai, kad mokymo nuolatinis.Ab " motociklas yra įrengta putų kelio padelį, kuris apsaugo kelio ir neleidžia paslysti.

Informacija:

Medžiaga: ABS + gumos + plieno vamzdis Rato Skersmuo: 16.8 cm / 6.6 Montavimo ilgis: 33 cm.Apsaugos mygtukai: 33 * 16.5 * 0.9 cm / 13 * 6.5 * 0.35 į Apytikslis svoris. 0,7 kg / lb 1.5

Paketų sąrašo:

1 * Pilvo Roller 1 * Apsaugos padas 1 * Instrukcija

Apytikris svoris 0,7 kg / lb 1.5
Prašymas AB Roller Coaster
Tipas Vieno Ratinių
Medžiaga ABS + gumos + plieno vamzdis
Montavimo ilgis 33 cm / 13in
Funkcija Juosmens & Pilvo Pratimas
Rato Skersmuo 16.8 cm / 6.6
Didžiausias guolių svoris 120kg
Kilmės KN(Kilmės)
apsaugos padas 33 * 16.5 * 0.9 cm / 13 * 6.5 * 0.35 į

Panašūs produktai