480 Monetų Odos Saugojimo Knygos Atminimo Cento Moneta Contianer Kolekcijos Albumo Savininkas Saugojimo Orangize Priedai

€10.71

-36%

€16.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: magatama karoliai, korėjos monetų kolekcionieriams, albumas monetos, 2 monetų kolekcija, monetų kolekcionieriams nekilnojamojo, katalogas, photoalbum užrašų knygelė, 1 monetų kolekciją knyga, medienos albumo savininkas, albumas, foto popierius.

(1)surinkimo albumo viršelis pagamintas iš odos ir viduje kišenės pasiūtos iš minkštos ir ne toksiška pvc.su permatoma PVC kišenės lengvai peržiūrėti

(2)Bauda amatų, odos kraštas yra ypatingas perdirbti, o ne pakenkti jūsų pusės, ir pvc yra lanksti, ji nebus įtrūkimai po ilgalaikio naudojimo.Monetos organizatorius yra geriausia tiems, kurie mėgsta keliauti visi visame pasaulyje, rinkti suvenyrų ir Monetų Kolekcininkų.

(3)mažo dydžio ir lengvai atlikti.Paprasto dizaino ir mados išvaizdą.Tinka monetų , kepurės , žetonai , medalionai , emblemos.

(4)Idealus unikali dovana, monetų kolekcionieriams, draugams, sau ar vaikams, kurie yra mylintis monetų kolekcija.Tai gera idėja padaryti tokį suvenyrą.

(5)pažadame pateikti patenkintas paslauga kiekvienam klientui, jei yra bet kokia kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, ir mes suteiksime jums geriausias sprendimas.

spalva: raudona

Svoris: 352.0 g

Medžiaga: PVC + odinis

Dydis: 18.3 cm×14cm

Talpa: 480 monetas (per 30 * 30mm)

1 x monetos, knyga

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Tipas Interleaf Tipas
Naudojimas Kita
Dangos Medžiaga PVC
Modelio Numeris AG00814A1
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai