Leiskite Eiti Į Nuotykius Grafinis Marškinėliai 2020 Naują Atvykimo Vasaros Medvilnės, Juokingi Marškinėliai Kalnų Nuotykių Marškinėliai Pėsčiųjų Marškinėliai

€6.46

-15%

€7.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dygsniuotas raudona placemat, bendrijos sodas, kieme, pižamos flanelė natūra, procesorius santin lz6, girland džiuto vestuvių, avarinio stabdymo mažas, procesorius s3 ""samsung", papuošalai swan house", led juosta tripl writl.

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

2. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.

Tikiuosi supratimo.Have a nice prekybos dieną!

Jums Gali Patikti

Pranešimo Mokėjimo, Mes kreditinėmis kortelėmis, banko pavedimu, ir "western union".Taip pat parama www.restapa.lt sąlyginio Deponavimo.Laivybos Prekės bus surengtas pristatymas per oro paštu galite per 7 darbo dienas, po mokėjimo muitinėje.Grąžinimo Politika: *Jei yra kokių defektų, prašome grąžinti ją gauti grąžinti pinigus ar pakeisti. *Prašome grąžinti ją per 3 dienas po to, kai gavote prekes.jums reikia sumokėti grąžinimo laivybos kaina. *Jei prekės nėra grąžintas sąlyga, kad pirkėjas yra atsakingas už bet kokią prarastą vertę.Atsiliepimų *Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Ačiū! *Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų, mes jums išsiaiškinti problemą ir ją išspręsti taikiai. *Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.mes padarysime viską už jūsų pasitenkinimą. *Dar kartą ačiū už jūsų paramą ir pagalbą visą laiką.Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Labai ačiū!

Audinio Tipas Broadcloth
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Laiškas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga Medvilnės
Stilius Mados
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Elemento Tipas topai
Apykaklės O-Kaklo
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas SHYUTEE
Apdaila NĖRA
Viršūnės Tipas Tees

Panašūs produktai