2 Vnt Macrame Sienos Kabo Namų Dekoro Priedai Lapų Automobilį Sienos Kabo Boho Dekoro Rankomis Austi Gobelenai Sienos Kabo

€8.25

-15%

€9.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: boho vinilo, boho apdailos namų dekoro, paveikslų siuvinėjimas pobūdis, boho viršų, macrame siūlai sienos kabo, boho dekoras namuose, Kilimas, boho chic suknelė, tapestri sienos, boho dekoras.

Rankomis austus Kabo: vien tik rankomis austi gobelenai yra paprastas Šiaurės stiliaus namo sienos apdaila, kuri suteikia jausmą, rankų darbo meno į savo kambarį.

Papuošti Jūsų Kambariai: gražus austi kabinti galima pakabinti ant skaitiklio langelį miegamasis ir gyvenamasis kambarys, apimantis skaitiklio langelį, kad kambaryje elegantiškas.

Puikiai tinka Vestuvių: Jei sienos kabo puošia žibintai, ji turės skirtingą poveikį, kuris gali papuošti savo vestuvių ir vakarėlių.

Natūralus ir Bekvapis: sienos kabo funkcijų natūralios medvilnės siūlų savybių, temperatūros reguliavimas, kuris pasižymi anti-alergijos, anti-static, eco-friendly ir antibakterinių savybių.Taigi, grynas ranką audimo pakabukas yra bekvapis, kuris yra visų rungtynių puošmena.

Bohemijos Ornamentas: Bohemijos gobelenas pakabukas gali papuošti Bohemiškas stilius vestuvėms ir padaryti jūsų vestuvių šalis gražesnė.

Spalva:Smėlio

Medžiaga:medvilnė

Dydis:50x20cm

Pakuotės Turinys:

2x Gobelenas(Su medine lazda)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Stilius Paprastas
modelis Paprastas Dažyti
Rėmas No
Kilimų Pardavimo no
Technics Audiniai
Medžiaga 100% Medvilnės
Valymo Tipas Kita
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Gobelenas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai