Vonios lentyna organizatorius juodos sienos, sumontuoti dušo stalčiuko turėtojas, juoda klijai pasta tualeto kampe lentynos, lentynų prekes

€15.14

-34%

€23.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klijai super, vonios kambarys juoda lentyna, hecare vonios kambarys organizatorius, kampe augalų lentynos, dušo sistema, vonios lentyna, lentyna dušo, vyrai stalčiuko, vyrai, dušo, etagere saugojimas.

Produkto pristatymas: 1. Vonios lentyna turi rankšluostį baras dizaino, kad gali būti naudojamas vonios kambarys arba virtuvė.Ne tik jūs galite įdėti šampūnas, dušo želė, muilas, kosmetika ir kt., taip pat galite įdėti prieskonių indeliai, vandens buteliai, ir kt. 2. Apačioje vonios lentynos yra skirtas drenažo ir vėdinimo sistema.Dušas, saugoti vandens ant lentynos gali būti sumažintas, ir sausumas ir švaros lentyna, galima laikyti tam tikru mastu, taip, kad vonios kambarys yra tvarkingas ir tvarkingai. 3. Naudoti balustrade dizainas aplink lentynos gali apsaugoti mažus daiktus nuo slydimo ir lengva saugoti saugos mažų daiktų. 4. Vonios lentyna pagaminta iš kosmoso aliuminio.Jis yra lengvai valomas ir priežiūros po naudojimo.Tai nėra lengva, ardo ir išnyks.Po ilgalaikio naudojimo,lengva prižiūrėti blizgesio spalva drėgnoje aplinkoje.

5. Apie grąžinimo politiką:Jei esate nepatenkinti su mūsų produktais ar turite kitų klausimų, prašome leiskite mums žinoti, kaip įmanoma greičiau.Mes atsakysime per 24 valandas.Jei tai yra mūsų klaida, mes bus pataisyti ir duoti jums tinkamą sprendimą.Jei atpažįstate savo produktus ir paslaugas,nepamirškite palikti teigiamų atsiliepimų iš 5 žvaigždučių, būsime labai dėkingi už jūsų padrąsinimo.

Stilius Vonios Lentyna Juoda secador de pelo
Savininkas Paviršiaus Apdaila Chromuotas
Tipas Vonios Lentyna su Juosta banheiro salle de bain etagere freskos
Įdiegti Stilius Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Vonios Kambario Aksesuarai Tualetas Reikmenys, Audiniai Kablys appendi accappatoio kapstokhaakje
Pakopų skaičius Dual Pakopa
Prekės Pavadinimas BAIANLE
Appliacble Vonios Lentyna Rankšluosčiams Baras, Dušas Caddy Stovo bagno estanteria ducha
varžtas nemokamas montavimas Montavimas keraminių plytelių, sienos, klijai
Klijai pasta Montavimas keraminių plytelių, sienos, klijai
Atsiradimas Kosmoso Aliuminio Juoda Vonios Lentynos
Modelio Numeris 8738
Lentyna Medžiaga Aliuminio
Formos Vonios Lentyna Sienos Kabo Stovo badkamer etagere badezimmer soporte
Funkcija Kampe Sandėliavimo Lentynos Laikiklis bagno estanteria ducha duschregal

Panašūs produktai