Žalia Quinceanera Suknelės 2020 Kamuolys Suknelė Ilgai Grindų Ilgis V Kaklo Nėrinių Aplikacijos Gėlių saldus 15 suknelės vestidos de anos 15

€55.54

-59%

€138.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė gėlių vasarą, 15 ar handguard, ar15 m4, kamuolys suknelė moterims, elegantiškas quinceanera suknelės, quinceanera suknelę, promdress, suknelė aukso ilgai, spalvinga quinceanera suknelę, kamuolys suknelė suknelė.

Dydis Lentelė

Produkto Rodyti

Šiltas priminimas 1: jei pasirinksite šią suknelę, prašome palyginti savo dydį, žemiau dydis atidžiai.Jūs taip pat galite paprašyti jūsų vietos pritaikyti, kad tilptų tai už jus, jei jūsų kūno dydžio pokyčiai kartais.

Šiltas priminimas apie 2: Jei norite, kad kitą dydį/ kitos spalvos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, siekiant padėti jums patikrinti.Pagal užsakymą, prašome pratęsti laivą iš laiko.

Šiltas priminimas 3: Jūs galite pratęsti laivą iš laiko, ir jūs taip pat galite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, siekiant padėti jums plėsti pristatymo laiką.

Nori Mūsų pasiūlymą ir paslaugos gali padėti jums ir linkiu tiek jums, tiek mums turėti gerą bendradarbiavimą.

Sveiki didmeninė ir išskleidžiamajame laivybos.Jei jūs turite parduotuvė/parduotuvė jūsų šalyje, Gal mes galime padėti jums daugiau, ir duoti jums pasiūlymą apie karšto pardavimo elementus.Bendravimas iš širdies. :)

Vežimas

***Tarptautinė Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

(b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš užsakant/perkant.

(c) Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą – nepainiok ir papildomai siuntimo išlaidas.

Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
spalva žalia
Rankovės Stilius Rankovių
Tikrasis Vaizdai Taip
Mados Elementas Gėlių Spausdinti
Medžiaga Akrilo
Siluetas Kamuolys Suknelė
Apdaila Gėlės
Iškirpte V-Kaklo
Atgal Nėrinių ir Užtrauktukas
Prekės Pavadinimas VAIKŠČIOTI ŠALIA JŪSŲ
Elemento Tipas Quinceanera Suknelės
Proga Quinceanera
Built-in Liemenėlė Taip
Modelio Numeris q-200523001
Audinio Tipas Tiulis

Panašūs produktai