Greitas Įkroviklis XBOX VIENAS duomenų Valdytojas Dual Charging Dock Įkroviklis + 2vnt Įkrovimo XBOX VIENAS Valdiklis Baterijos Stander

€11.64

-25%

€15.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baterija kontroliuoti xbox vienas, atveju garbę 9 lite dūmų, "honda" telefonas, playstation logotipas, kroviklis varlė, doko stotis xbox, xbox, plokštė ps4 pro, dokas xbox vienas, mate 20 lite odos.

I. Xbox Viena Rankena Dvigubai Krovikliai Yra Įkrovimo Produktas, sukurtas Pagal Apmokestinimo Paklausa Xbox Viena Rankena.Šio produkto Pakuotėje Yra Dvi Baterijos, Kuris Gali Būti Įdiegtas Xbox Viena Rankena tiekia Elektros Atitinkamai, šis Produktas taip Pat Yra Įrengta su USB Įkrovimo Kabelis, Kuris Yra Prijungtas prie Baterijos, Micro Sąsaja Įkrauti Akumuliatorių Paketas per Prietaisą su standartine Dc5v USB Išėjimas, Arba Ugnis Bull Sąsaja; Kai Baterija Buvo Sumontuota ant Xbox Viena Rankena, Rankena Gali Būti Imamas Tiesiogiai per du kartus Įkroviklis Bazinė Šio Produkto.

Šis Produktas Priima Standartas Dc5v Įėjimo Įtampos, o Tai Leidžia Lengviau Gauti energiją iš USB Sąsajos Xbox Serijos Kompiuterio, Kompiuterio USB Sąsaja Arba Kitų USB Sąsaja 5V Maitinimo Adapterį, nereikia Specialiai Naudoti PS4 Priimančiosios Įranga ir Jos Specialiųjų elektros Energijos Tiekimo.Dalies Išvaizda Yra naujas ir Lengvas, Lengva Naudoti, Patogu ir Praktiška, Kuri Yra Būtina Turėti Xbox Viena Rankena Žaidėjų.

II.Naudojimo instrukcijos:

1. Tiesiogiai Įkrauti Akumuliatorių Paketas:

1.1 Prijunkite USB Kabelį prie Prietaiso su standartine Dc5v USB Išėjimas, Arba Ugnis Bull Sąsaja.

1.2 Prijungti Kištukas Micro USB Įkrovimo Kabelis su Mikro Sąsaja Baterija Tiesiogiai Įkrauti Akumuliatorių Paketas:

1.3 kraunant Baterija, Lemputė Baterija Yra.Įprasta Įkrovimo Laikas apie 2-6H Pagal Likutinę Baterijos Energijos,

1.4 Lemputė, Įrengta Akumuliatorius Šiame Produkte Yra Viena Lemputė, ir Spalva Šviesiai Mėlyna.Lemputė šviečia, Rodo, Kad Baterija Yra Paprastai Prijungti prie Energijos Tiekimo ir nerodo Krovimo Soties Narė.Įkrovimo Gali Būti pildoma, Kai Įprasta Įkrovimo Soties Laiko apie 4H.

1.5 Įkrovimo Turi Atsitikti, kad Baterija Yra Atjungtas nuo Maitinimo Šaltinio Nuolat išjungimas po Indikatorius išsijungia.

1.6, Kai Baterijos Yra Įdiegta Ne ant Rankenos Arba Buvo Sumontuoti ant Rankenos, aukščiau Įkrovimo Režimas Gali Būti Priimamas, Kai Baterijos Yra Sumontuoti ant Rankenos, per minėtą Režimą, vartotojai Gali Atlikti Žaidimas Veiksmų, Kai jo baterija Įkraunama.

2. Įkraukite Bateriją per du kartus Įkroviklis Bazės Šį Produktą: (Kai Baterija Buvo Sumontuota ant Xbox Viena Rankena)

2.1 Prijunkite USB Kabelį prie Prietaiso su standartine Dc5v USB Išėjimas, Arba Ugnis Bull Sąsaja.

2.2 Prijungti Kištukas Micro USB Įkrovimo Kabelis su Mikro Sąsaja Dvigubo Apmokestinimo Bazė Šiuo Produktu

2.3 Galiausiai, Įdėti Xbox Viena Rankena su Baterija Įdiegta į Apmokėjimo Tranšėjos Dvigubo Įkroviklis Bazė Šią prekę, ir Įkrauti Akumuliatorių Paketas Įdiegtas Rankena per du kartus Įkroviklis Bazinė Šio Produkto.

2.4 Įkraunant Akumuliatorių Paketas su Rankena, Lemputė, Atitinkanti Įkrovimo Tranšėjos Dvigubo Įkroviklis Bazė Šis Produktas Yra.Pagal Likutinė Galia Baterija ant Rankenos, Normalaus Įkrovimo Laikas apie 2-6H,

2.5 Lemputė Šio Produkto Yra Vienas Šviesos signalai, ir Spalva Šviesiai Mėlyna.Kai Lemputė, Tai Reiškia, Kad Rankena Yra Paprastai Prijungti prie Energijos Tiekimo iš dviejų Įkroviklis Bazės, ir Baterija su Rankena Nėra Įkrauta ir Sočiųjų, įkrovimo Gali Būti pildoma, Kai Įprasta Įkrovimo Soties Laiko apie 4H.

2.6 Po Krovimas Baigtas, išimkite Rankena iš Produkto Dvigubas Kroviklis Bazę.kai išimsite Rankena, Lemputė, Atitinkanti Įkrovimo Tranšėjos Išeina.

2.7 Šis Produktas Gali Imti Du Xbox Vienos Rankenos su sudėtinių Baterijų Įdiegta tuo Pačiu Metu.

2.8 kraunant Xbox Viena Rankena per Šį Gaminį, Jums Reikia Naudoti Baterija Sukonfigūruota pagal Šį Produktą.

III.Techniniai Parametrai

1. Taikymo sritis: Taikomas Originalus Rankena Xbox Vienas

2. Įėjimo Įtampa: Dc5v

3. Įkrovimo Srovė: 300 Ma

4. Baterijos Išėjimo Įtampa: Dc2.4v

5. Baterijos Talpa: 600 MAh

6. Gaminio Medžiaga: ABS Medžiagos.

7. Gaminio Dydis: MM

8. Produkto Svoris: G

9, Produkto Priedai: Dvigubo Mokesčio Bazė 1, Baterija.Baterija 2VNT

"MicroSoft" Modelis Xbox Vienas
Prekės Pavadinimas KaRue
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris XBOX
Produkto Tipas Krovimo bazės
Suderinamos Prekės/Modelis "Microsoft"
Su USB Taip

Panašūs produktai