Nemokamas Pristatymas 10vnt/Aikštelė, Diskoteka Lempos Scenos Šviesos Lempos MSD 250/2 MSD250W W 90V MSR Lemputė NSD 250W 8000K Metalo halogeninės Lempos, Lemputės

€98.85

-4%

€102.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vieta usb, žaibo 4m, apsaugai burną, įsikūręs 12 v, lego 4 audra, šviesos 3000w, raidžių žemės, leepee radijas, nozomi žiūrėti.

Mažos Žuvys Verslo Priminimas 1.Mes esame gamintojas scenos šviesos daugiau nei 15 metų, mes priimame OEM arba ODM produktus.Taigi susisiekite su pardavėju laisvai tyrimo scenos šviesos kuriuos galite rasti mūsų parduotuvėje. 2.Mes priimame Paypal, Wester Union, TT banko pervedimu be to, per Alipay.Taigi, pasakykite mums, kuris jums yra patogiau. 3.Prašome baigti mokėjimo per 3 dienas po vietos būtų išsiųsti prekes greičiau.

Nemokamas Pristatymas 10vnt/Aikštelė, Diskoteka Lempos Scenos Šviesos Lempos MSD 250/2 MSD250W W 90V MSR Lemputė NSD 250W 8000K Metalo halogeninės Lempos, Lemputės , Laivas, DHL, TNT, UPS, FEDEX ar Kitais Būdais laisvai per 3 dienas.

Mažos Žuvys Produkto Specifikacija

Prašome patikrinti žemiau mūsų Avolite ir MA kopijas konsolių.Kainos EXW fabrikas, be siuntimo išlaidų.Jei jus domina, susisiekite su mumis tiesiogiai.

Dear friend, mūsų žibintai, yra įvykdoma daugiausia juda vadovai.Tačiau mes nustatėme, kad kai kurie klientai skundėsi, kai gavo mūsų žibintai, jie buvo ne lengvas, ne visi.Mes išbandyti visus mūsų žibintai vėl, ir dar kartą patikrinti su patyrusių inžinierių, mes nustatėme, kad kai kurios šalys naudoja AC110V darbo įtampos ir judančios galvutės su Elektroninio balasto nėra tinkamas su mūsų žibintai, ypač į Skraiste, juda.Taigi, kai jums, kad mūsų žibintai, prašome įsitikinkite, kad jūsų movign vadovai yra su induktyvumo balasto.Ačiū.

Modelis: MSD250/2 (NSK 250/2)

Wattages: 250W Nominali Įtampa: 90Volts Srovė: 3.5 Šviesos Srautas: 17000lm Spalva Temp: 8000K Bazinė Tipas: GY9.5(2-Pin Prefocused) Lanko Ilgis: 5mm Šviesos Centro Ilgis: 55mm Maksimalus Bendras Ilgis: 103mm Max Skersmuo: 23 mm, Vidutinė Gyvenimo: 2000Hrs Max Skersmuo: 23 mm Maksimalus Bendras Ilgis: 103mm Spalva Temp: 8000K Originalus vieta : Guangzhou, Kinija

mažų Žuvų Produktų Nuotraukos

Gerbiami klientai, mes esame vis dar parduoda MA serijos konsoles, kurios 100% kopija originalo, išskyrus logotipas.Taigi, sveiki atvykę į tyrimą, jei jums jų reikia.Nepirkite vargšai tie, kurie iš kitų, be jokių kokybės garantija.Žr. toliau naujausią klientų atsiliepimai blogi komandą sparno po palyginti su mūsiškėmis.Prašome patikėti, kad mes savo geriausiais cooperator.

Mažos Žuvys, Daugiau Dėmesio

1.Prašome užtikrinti, kad jūsų imtuvas adresas patvirtino, www.restapa.lt taikomas tokia tvarka. 2.Visi mūsų Produktai yra elektronikos prekių.Taigi, jie yra fragil produktus.Mes įdėti fragil paaiškinimai dėl kiekvieno paketo.Prašome įsitikinti, kad pakuotė yra gerai prieš pasirašant priimti prekes.Jei pakuotės ar prekės yra sunaikinamos badlly vežti, prašome fotografuoti apskaitą ir atsisakyti juos priimti ir kontaktiniai per kurjerį arba pardavėjo ir ne pirmą kartą. 3.Visos mūsų prekės yra 1-3 metų kokybės garantiją, jei yra kokybės problemų prekes, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, mes padarysime viską, kad išspręsti jas, kol būsite patenkinti.Mes turime profesinė inžinierius ir mes mokėti daugiau dėmesio po to, kai paslaugos.Taigi, tikrai nereikia nerimauti apie tai. 4.Mes eagering gauti jūsų 5 žvaigždučių grįžtamojo ryšio, tai yra labai labai svarbu mums.Nepalikite neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą.Verslo yra sunku mums, ir mes tikimės, kad klientai gali gauti atitikti prekių ir paslaugų, nei turėti blogą nuotaiką. 5.Visos kainos yra įtraukti laivybos kaina.Krovinių skaičiuojamas pagal www.restapa.lt sistemą tiesiogiai.Todėl, jei jūs manote, kad krovinys bus per didelis, prašome susisiekti su pardavėjo patikrinti ir gauti mažiausią kainą. 6.Jei jums rasti savo šalyje negali būti pristatytas, prašome susisiekti su pardavėju patikrinkite ir siūlo galutinę kainą jums.

Vardinė Įtampa 90Volts
Šviesos Srautas 17000lm
Originalus Vieta Guangzhou, Kinija
Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ
Lanko Ilgis 5mm
Wattages 250W
Įtampa 90-240V
Modelio Numeris L002
Prekės Pavadinimas Yuer
Stilius DMX Scenos Šviesos
Pagrindo Tipas GY9.5(2-Pin Prefocused)Lanko Ilgis
Šviesos Centro Ilgis 55mm
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Galia 250W
SPALVOS TEMP 8000K

Panašūs produktai