Naujas RJPE10 Mados Moterų Aukso Grandines Sluoksnių Perlų Viršuje Peties Grandines Įstaiga, bižuterijos 2 Spalvos

€16.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūno papuošalai vyrams, karoliai moterų pečių, aro papuošalai, plaukų clipper kairui, crystal peties karoliai, grandinės ant kaklo moterims, derliaus peties juvelyriniai dirbiniai, Nuoroda, pearl orbitoje karoliai, jlink.

Mokėjimo

Alibaba Saugos mokėjimo;

pristatymas

Dėmesio!mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies.BŪKITE KANTRŪS!Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu.Tai gali užtrukti maždaug 14 iki 20 darbo dienų ir pristatymas.Mes taip pat gali suteikti EMS ( 5-10 dienų ) , Pirkėjas imsis papildomą mokestį.Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis.mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.Mes norime, kad visi mūsų klientai būtų patenkinti ir laimingi su jų įsigyti.

Mes siūlome jums paprastą grąžinimo politika 7 dienų pinigų grąžinimo garantija.

PASTABA: Pirkėjas bus atsakingas už mokesčius , muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas !Visi elementai turėtų būti vežamos į eBay patikrinti adresas!

Atsiliepimai

Jeigu esate patenkinti mūsų Daiktų, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių, ir mus palieka teigiamų atsiliepimų, mes dėkojame jums, ir jūsų padrąsinimo, tai padės mums visada forword.Ačiū.

Jei esate ne laimingas su elementą, dėl bet kokios priežasties, jis gali būti grąžintas į pradinę būklę per savaitę po gavimo.mes atsiųsime jums visą grąžinamosios išmokos, kartu su siuntimo išlaidas, kaip greitai, kaip mes gauti elementą.Tačiau pirkėjas turėtų mokėti už grąžinimas prekių.

Elemento Tipas Karoliai
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Lytis MOTERIS
Metalų Tipas aliuminio lydinio
Proga Šalis
Stilius Punk
Modelio Numeris RJPE10
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas R·J kairui
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės

Panašūs produktai