YONSUB Scuba Priekinis Užtrauktukas 5MM Ilgas arba Trumpas Rankoves Neopreno Vyrų Nardymas, Snorkeling Hidrokostiumą, Povandeninės Medžioklės Banglenčių maudymosi kostiumėlį

€81.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įgalinimas, ilgai sleev maudymosi kostiumėlį, nardymo kostiumas, wetsuit, vaikas maudymosi kostiumėlį, Nardymo 5mm kostiumas, banglentę, 3 gabalas bikini komplektas su dangčiu iki, scuba, akvalangs neria.

Neopreno Scuba Priekinis Užtrauktukas 5MM Vyrų maudymosi Kostiumėliai, Nardymas Su Wetsuit

Gaubtas Povandeninės Medžioklės Nardymo Juodos spalvos maudymosi kostiumėlį, Vienas Gabalas YW8001

Savybės: *5.0 mm neopreno, Laminatas, su nylon jersey dvigubai puses *Priekinė krūtinės su akių odos *10# YKK užtrauktukas su plastiko antraštės atgal

*Plokšti užraktas siūlės, 5.0 mm su priklijuota ir aklas susiuvami *PU spausdinti kelio trinkelėmis pridėtinės patvarumo spalva: Juoda

Įpakavimas: 1pc/ maišelis arba pagal klientų reikalavimus

Mieli pirkėjai: *Ačiū, kad atvykai į mūsų parduotuvėje ir tikimės, kad jūs turite malonią patirtį.Tam, kad jums pasirinkti tinkamą dydį, mes ir toliau gerinti dydis ir gaminio savybes, prašome atidžiai perskaityti prieš perkant, kad būtų išvengta nereikalingų ginčų, prašome pasikonsultuoti. * * * Kai kurie specialius elementus ir šalyje bus nusiusti sistemos numatytuosius logistikos, mes atsiųsime kitų logistikos, prašome mums atleisti, kad bus ne apie jus. * Tarp kartų jums gali reikėti mokėti mokesčius, muitų, prašome don, todėl mums blogų atsiliepimų. *Jei norite nustatyti vertę sąskaita faktūra, prašome parašyti pranešimą, kai jums užsisakyti.

Pirkti:

Visi mūsų produktai būtų visiškai pati, kaip ir aprašymas, todėl galite pirkti tiesiogiai.jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.

Atsiliepimai:

1.Mes labai vertiname savo 5-ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be sąlyčio su mumis.Mes tvirtai tikime, kad geras bendravimas gali išspręsti bet kokią problemą, bet ne neigiamų atsiliepimų.

2.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mūsų darbo laikas: 9:00 - 18:00 VAL. (Pekino Laikas yra GMT+8), pirmadienio - šeštadienio (savaitgaliais ir švenčių dienomis netaikoma).

Pristatymas:

1.Paprastai elementai bus išsiųsti per 1 darbo dieną.

2.Paprastai tai trunka 15-25 dienomis JAV, 28-38 dienų į daugelį kitų šalių, 40-55 dienų į Rusiją, Brazilija, Italija ir kai kuriose atokiose šalyse.

3.Muitinės pareiga yra pareiga ir atsakomybė-kiekvienas pilietis savo šalyje, todėl pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir muitinės pareiga, jei reikia.

Politikos:

1.Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.

2.Visais atvejais, pirkėjai turėtų mokėti pašto mokesčius grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo.Prašome atkreipti dėmesį prieš perkant.

3.Pirkėjams reikia susisiekti su mumis siųsti nekokybiškų daiktų atgal for exchange " per garantijos terminą 14 dienų.

Kilmės KN(Kilmės)
Sportas Tipas Nardymas,Snorkeling,Banglenčių,Povandeninės Medžioklės
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas Yon Sub
Kostiumas Vyrai & Moterų
spalva juoda
Modelio Numeris YW8001-1
Storis 5mm hidrokostiumą
logotipas Yonsub
Medžiaga CR Neopreno+Nailonas
Modelio Tipas Kietas
Lytis VYRAI
Elemento Tipas Wetsuits

Panašūs produktai