5/10vnt Vištienos Girtuoklis Geriamojo Puodeliai, Viščiukų raudona Putpelių Vištienos Waterer Dubenį Automatinė Paukščių Coop Finansuojančiojo vandens Gėrimo C

€3.06

-39%

€5.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai, medinis dubuo, vištienos, vištienos coop, finansuojantysis višta, vištienos plucker mašina gumos, vištienos priedai vandens, vištienos namas, girtuoklis naminiai paukščiai, ant farm, dubuo gėrimas.

Savybės:

*1. Varžto sriegio tiesiai į T-formos vamzdelis lengvas montavimas. *2. Pagamintas iš ABS medžiagos, jis turi ilgą tarnavimo laiką ir yra draugiškas aplinkai ir atsparus mažėja. *3. Pagal tvirtinimo tipą, nuimamas vandens dubuo yra patogus valymas, keitimas ir ne teršti vandens šaltinis. *4. Geltona sukelti jungiklis neleis vandens srautas iš naminių paukščių, kol peck tai, taupymo kiekvienas vandens lašas. *5. Į sandarinimo guminis žiedas gali išvengti vandens nutekėjimo.

Produkto rodyti

pardavimo paslaugų ir atsiliepimus

Jei yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis ir mes ją išspręsti už jus per 24 val. Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jeigu turite kokių nors nusiskundimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus ar ginčai, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą, nes jums ne tik įsigyti mūsų drabužius, bet taip pat ir mūsų paslaugomis.Manau, kad mūsų paslauga gali patenkinti jus.

Medžiaga Plastikiniai
Tipas Ūkio Gyvūnai
Ūkio Gyvūnai Tipas vištiena
Modelio Numeris 4000032485358

Panašūs produktai